BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 35,04
ALTIN 2.326,89
HABER /  MEDYA

Avatar Atakan ve Ezgi Avcı sevgili mi fotoğraflar...

Survivor'da eleme adayı olan Atakan kendisinden çok Ezgi Avcı elenir diye korkuyor. Peki Atakan ve Ezgi sevgili mi? Atakan ile Ezgi'nin normal hayatlarında sevgilileri var mı?

Abone ol

Survivor Avatar Atakan ile Ezgi Avcı 'nın sevgili olduğu iddiası adada da dedikodusu yapılan bir konu. Nagihan Karadere ile Tuğba Özay kavgasında da Atakan ve Ezgi'nin sevgili oldukları iddiası dillendirilmişti.

Survivor adasında Atakan herkesi bir yana Ezgi Avcı'yı bir yana koydu. Öyle ki artık Survivor'da kendi geleceğini bile tehlikeye atmaya başladı. Kendisinden çok düşündüğü isim Ezgi Avcı ve onun adada kalması oldu.

Bu durum Yattara'dan Nagihan'a, Yunus Günçe'den Semih'e kadar herkesin dikkatini çekiyor.

TUĞBA ÖZAY SÖYLEMİŞTİ

Atakan ile Ezgi Avcı'nın artık ekrandan yansımaya başlayan sevgili görüntüsüne adadaki isimler daha yakından tanık olmuşlardı. Bunu da bir kavga ortaya yere sermişti. Tuğba Özay elenmesinden bir gün önce Nagihan Karadere ile kavga ettiğinde Atakan ve Ezgi olayı ifşa etmişti.

ATAKAN KENDİSİNDEN ÇOK EZGİ ELENMESİN DİYE ÇABALIYOR!

atakan ve ezgi avcı sevgili mi kimdirAvatar Atakan ile Ezgi Avcı arasındaki gönül ilişkisi izleyiciye de yansıyor. Atakan kendisinin elenmesinden çok Ezgi gidecek diye kabuslar görüyor. Nagihan da 'Ezgiciği elenir diye korkuyor' sözleriyle durumu özetliyor. Atakan daha önce de sırf Ezgi için bireysel dokunulmazlığı almak ve adını yazdırmamak için ter dökmüştü. Bu kez ünlüler takımı da önce Atakan'ı yazıp onu bireysel dokunulmazlık oyununa çıkarmadılar. Atakan adının yazılmasından çok daha fazla bu duruma kızdı. Benim tek derdim Ezgi'nin elenmemesi' diyen Atakan , bütün takımı onun uğruna karşısına aldı.

ezgi avcı kimdir atakan ile sevgili miAtakan ile Ezgi'nin sürekli orman ve sahilde başbaşa kalmaları da ikili arasındaki aşk iddialarını güçlendiriyor. Yattara bile geçtiğimiz günlerde 'Bunların arasındaki başka bir şey' diyerek imalarda bulunmuştu.

EZGİ AVCI KİMDİR?

Peki Avatar Atakan'ı parmağında oynatan ve kendine koruyucu yapan Ezgi Avcı kimdir?

2013 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu. Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da işletme okuyarak tamamladı. Ezgi Avcı eski bir voleybolcu. ABD'deki eğitimini de voleybol bursu sayesinde yaptı. 

 AVATAR ATAKAN KİMDİR ASLEN SİVASLI

27 Ağustos 1989 İstanbul doğumlu olan Avatar Ataka'ın asıl ismi Çağan Atakan Arslan... Spor hayatına basketbol ile başlayan Atakan aslen ise Sivaslı. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Avatar Atakan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış.