BIST 10.002
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.430,28
HABER /  MAGAZİN

Atilla Saral'a sokak ortasında bıçak!

Atilla Saral'ın bıçaklanması güvenlik kamerasında

Abone ol

Eski Manken ve oyuncu Atilla Saral'ın trafikte yol tartışması sırasında bıçaklanması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde Saral'ın yan yana geldiği otomobildeki şahısla tartıştıktan sonra aşağı indiği ve ilk müdahaleyi yaptığı gözlendi.

Etiler Tepecik Yolu üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen olayın ardından emniyete gelerek ifade veren Saral, tedavisinin tamamlanması için tekrar hastaneye döndü.

Bu arada olay yerinde bulunan bir güvenlik kamerasının olayı kaydettiği belirlendi. Kamera görüntülerinde yan yana gelen Atilla Saral ve Ata O. Tartışıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine aracından inen Saral, Ata O.'nun üzerine yürüyor. Saral'ın indiğini gören Ata O.'da aracından inerek Saral'la dışarıda tartışmaya devam ediyor. Bu arada aracın el freni çekilmeyen Saral'ın aracı öndeki başka bir araca çarpıyor.

Görüntülerde ilk müdahaleyi Saral'ın yaptığı ve ardından Ata O.'nun bıçağını alarak Saral'la kavgaya tutuştuğu gözleniyor. Vatandaşların araya girmesine rağmen Saral'ın bıçaklandığı ve bir ara kaçmaya çalıştığı, Ata O.'nun çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilmesiyle O.'nun üzerine tekrar yürüdüğü görülüyor.