BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.439,82
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ATA AÖF sınav giriş yerleri 2 - 3 Aralık sorgu ekranı

Atatürk Üniversite AÖF sinav tarihleri ve giris yerleri belli oldu. AÖF 2017 güz dönemi Atatürk Üniversitesi giriş yerleri yayınlandı. AÖF Atatürk Üniversitesi sınavı ne zaman yapılacak? Atatürk Üniversitesi AÖF 2017 sınavıyla ilgiyle ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Abone ol

Anadolu Üniversitesi'nden sonra Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri belli oldu. AÖF Atatürk Üniversitesi tüm bilgiler haberimizde.

Binlerce öğrencinin gireceği Atatürk Üniversitesi AÖF sınav giriş yerleri belli oldu. 2 - 3 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan AÖF sınav giriş belgesi Atatürk Üniversitesi sitesinden alınacak.

Örgün öğrenim almaya imkanı olmayan veya bunu tercih etmeyen adaylar lisans, önlisans ve ikinci üniversite programlarına başvuruyorlar. Eğitim gören öğrenciler sene içerisinde vize, final ve eğer dersleri kalırsa bütünleme sınavlarına giriyorlar. Kurum resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, güz döneminin ilk sınavlarının 2 Aralık Cumartesi ve 3 Aralık Pazar günü yapılacağını duyurdu. ATA AÖF giriş ekranı haberimiz içerisinde bulunuyor. Adayların sınava girerken, sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanını yanında bulundurmaları zorunludur.

ATA AÖF SINAVLARI NASIL YAPILIR?

Fakültemizde bir eğitim – öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav (Blok Uygulama hariç) ve bir yarıyıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılmaktadır. Ayrıca kayıtlı olduğu programın bütün derslerine kayıt yaptırmış  ancak FF harf notu alarak mezuniyeti için üç dersi kalmış olan öğrencilere eğitim-öğretim yılı sonunda bir defaya mahsus olmak üzere mezuniyet üç ders sınavı yapılır.  Sınavlar ülke genelinde 81 ilde merkezi sınav yöntemiyle gözetim altında (yüz yüze) gerçekleştirilmektedir. Ayrıca yurtdışında Azerbaycan’da sınav yapılmaktadır.