BIST 9.525
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.489,83
HABER /  MAGAZİN

Aslı Hünel'in son sağlık durumu

Geçirdiği bir ameliyat sonrası kalp ritminin bozulması nedeniyle yoğun bakıma alınan Aslı Hünel’den sevindirici haber geldi

Abone ol

Geçtiğimiz gün özel bir hastaneye kist ameliyatı olmak için giden ve ardından kalp ritmindeki bozukluk nedeniyle GATA’ya sevk edilen Aslı Hünel’in sağlık durumu iyiye gidiyor. Aslı Hünel’in sağlık durumu hakkında bilgi veren ağabeyi Saruhan Hünel, “Aslı basit bir operasyon için Avrupa yakasında bir hastaneye yattı. Ameliyatın sonlarına doğru kalp ritminde bir bozulma oluyor. Kalp ritmini yaklaşık 2 saat düzeltmeye çalışıyorlar. Düzelmeyince bana haber verdiler. Ben gittiğimde ambulansa bindiriyorlardı. Daha sonra hızlı bir şekilde buraya geldik. Hızlı bir şekilde müdahale edildi. Bu arada bir enfeksiyon çıktı, gece ciddi ataklar geçirdi. Yoğun bakım olduğu için biz devamlı göremiyorduk ama uzaktan görebiliyorduk” dedi.

Hünel’in sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Saruhan Hünel, “Dün sabah itibariyle kalp ritminin düzeldiği bilgisi geldi. Fakat enfeksiyon riskinin devam ettiğini söylediler. Yoğun bakımda müşahede altında tutulması gerektiğini söylediler. Dün akşam yine kan değerlerinde ciddi bir düşüş oldu. Yaklaşık 2 ünite daha kan verildi. Şu anda itibariyle iyi. Hatta güzel bir yemek yedi, ayağa kaldırdılar, dolaştı” diye konuştu.

Saruhan Hünel, Aslı Hünel’in devamlı nabız atışlarının takip edildiğini ve yoğun bakımda tutulmaya devam edileceğini de söyledi. Hünel, “Biz hemen kalksın evimize gidelim istiyoruz ama doktorlar kan değerlerindeki ciddi farklılıklardan dolayı ürküyorlar. Hala ne yazık ki yoğun bakımda. Biz devamlı onu görelim istiyoruz ama enfeksiyon riski olduğundan eldivenlerle giriyoruz. Devamlı nabız atışlarını takip ediyorlar, kan değerleri düştüğü an oksijene bağlıyorlar” dedi.