BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,74
ALTIN 2.498,49
HABER /  GÜNCEL

Süleyman Demirel hastaneye kaldırıldı

Eski cumhurbaşkanlarından Süleymen Demirel, üst solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle hastanede tedavi altına alındı.

Abone ol

89 yaşındaki Süleyman Demirel'in birkaç gün önce hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel sabah saatlerinde rahatsızlanarak Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Demirel'in tedavisi sürüyor.

"ENDİŞEYE MAHAL YOK" MESAJI

Demirel'in özel doktoru Aylin Cesur, Demirel'in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Sayın 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel mevsimsel solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Ankara Güven Hastanesi'ne tetkik amacıyla geldi. Sayın Demirel halen destek tedavisi almakta ve iyileşme süreci hızla devam etmektedir. Sayın Demirel'in kısa zamanda taburcu olacağı düşünülmektedir.”

Demirel'in sağlık durumunu merak edip ilgilenenlere mesajını da ileten Cesur, “Sayın 9. Cumhurbaşkanımız sağlık durumunu merak edip ilgilenen tüm sevenlerine 'endişeye mahal olmadığını, iyi dilek ve teşekkürlerini' iletmektedir” diye konuştu.

EYLÜL AYINDA DA RAHATSIZLANMIŞ 1 GÜN HASTANEDE KALMIŞTI

Demirel, geçtiğimiz yıl Eylül alında solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle Güven Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Tetkik ve tahliller yapılan Demirel'in takip amaçlı bir gece hastanede kalmıştı. 

Demirel hastane çıkışında, gribal enfeksiyon nedeniyle daha önce gördüğü tedavi kapsamında gerekli tahlil ve tetkiklerin yapılması için hastaneye geldiğini söylemişti.

demi̇rel.jpg