BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.503,64
HABER /  GÜNCEL

Aşkolsun diyeceğiniz üç ölüm!...

Bir erkek sevdiği kadın için kendini astı, bir kız aynısını yaptı. Bir başka erkek ise hem kendi hem sevdiği kadının başına sıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER- Bugün ajanslardan düşen 3 aşk vakası şaşkına çevirdi.

*Birinci olayda liseli bir genç kız aşkı için kendini elbise dolabına asıp öldürdü.
2.20120720131532.jpg
*İkinci olayda bir erkek, önce sevdiği kadının başına sıktı, son kurşunu da kendine ayırdı...

*Üçüncü olay ise Antalya'da yaşandı. Tutkuyla aşık olduğu kadın bu aşkı karşılıksız bırakınca kendini onun apartmanında kapısının önüne astı.

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Konyaaltı Altınkum Mahallesi 24'üncü Cadde 40 numarada bulunan Sönmez Apartmanı'nda meydana geldi.

38 yaşındaki Metin Öncül sevdiği kadının çalıştığı binada kendini astı.

Apartman sakinleri, 2'nci kat merdiven boşluğunda korkuluklara asılı bir erkek cesedi gördü.

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, kimlik belirlemek için apartman sakinlerinden ve binanın alt katında bulunan kadın güzellik malzemeleri satan işyeri çalışanlarından yardım istedi.

ÖYLE TUTKULU SEVDİ Kİ...

1.20120720132558.jpg

Araştırmalar sonucunda, kendisini iple asan kişinin, apartmanın altında bulunan güzellik merkezi işletmecisi Ü.E.'ye yıllardır tutkulu bir şekilde aşık olan ve karşılık bulamayan Metin Öncül'e ait olduğu belirlendi.

Polisin ifadesine başvurduğu Ü.E., yıllar önce evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu, buna rağmen Öncül'ün peşini bırakmadığını söyledi. Ü.E. olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Metin Öncül'ün cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

LİSELİ KIZIN "AŞK" İNTİHARI
AİLESİNİ ŞOKA SOKTU...
DİĞER SAYFADA

[PAGE]LİSELİ KIZIN AŞK İNTİHARI

AYDIN’da iddiaya göre, erkek arkadaşıyla arası açıldığı için bunalıma giren lise öğrencisi 15 yaşındaki Esra Karaca, odasındaki elbise dolabının kapağına bağladığı eşarbı boynuna geçirip yaşamına son verdi. Karaca'nın daha önce de iki kez intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, Meşrutiyet Mahallesi 2053 Sokak'taki binanın 5'inci katında dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Germencik Anadolu Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Esra Karaca, iddiaya göre, bir süre önce oto yıkamacıda çalışan 19 yaşındaki erkek arkadaşı ile sorun yaşamaya başladı.

1.20120720131244.jpgBunalıma giren Karaca, dün akşam saatlerinde eve gitti, odasına girip kapıyı kilitledi. Kızına seslenen ancak cevap alamayan anne, durumdan şüphelenip sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, odanın kapısını açıp içeri girdiğinde Esra Karaca'nın kendini, bir eşarpla elbise dolabının kapağına astığını gördü. Sağlık görevlileri, Karaca’nın olay yerinde öldüğünü belirledi.

DAHA ÖNCE DE DENEMİŞ

Esra Karaca'nın, daha önce de çeşitli sorunlarının olduğu ve bir kez fare zehiri bir kez de ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu ancak yakınlarının durumu fark etmesi üzerine hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Evde yapılan incelemede intihar notuna rastlanmazken, liseli kızın günlük tuttuğu ve günlüğün polis tarafından incelemeye alındığı bildirildi.

ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Çevresinde neşeli biri olarak bilinen ve sevilen bir kişi olduğu öğrenilen Esra Karaca’nın ölüm haberini alan arkadaşları, evinin önüne geldi. Arkadaşları, birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü. Karaca'nın sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da iki kişisel sayfasının bulunduğu ikisini de olay günü kapattığı belirtildi.

Olay yerinde savcının yaptığı incelemenin ardından Karaca'nın cesedi Atatürk Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. İntiharla ilgili soruşturma sürüyor.

O DA AŞKININ KAFASINA SIKTI ÖLDÜRDÜ...
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]
SEVDİĞİ KADININ KAFASINA SIKTI

İzmir'de barışma isteğine olumsuz yanıt veren eski sevgilisi 25 yaşıdaki Melike Demirel'i pompalı tüfekle öldüren Gürcan Çelen, daha sonra kendi başına ateş ederek canına kıydı.

Çelen'in genç kadını evde rehin tuttuğu ihbarıyla harekete geçen özel harekat timleri eve girdiklerini, ikisinin de cesedini buldu. Olay, bugün saat 00.30 sıralarında, Alsancak semti 1437 Sokak 13 numaradaki 4 katlı apartmanda meydana geldi. Bir bankada şoförlük yapan Gürcan Çelen, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Melike Demirel ile barışmak için ortak arkadaşından yardım istedi. 

ÖNCE REHİN ALDI, SONRA DA...

Çelen, Demirel ile ortak arkadaşının çağırıp, ardından dışarı çıktığı evde buluştu. Demirel, geldiği evde karşısında kendisini çağıran arkadaşını değil de Çelen'i görünce şaşkına döndü. Gürcan Çelen, Demirel'e yeniden birlikte olmak istediğini söyledi, ancak olumsuz yanıt aldı. Çelen, uzun süre konuşmasına rağmen Demirel'i ikna edemeyince, eve önceden getirdiği pompalı tüfekle eski sevgilisini rehin aldı. 

POLİSE FACEBOOK'TAN YARDIM ÇAĞRISI

Demirel, konuşmaları sırasında açık olan bilgisayarından, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden bir arakadaşına mesaj yazarak, rehin tutulduğunu söyledi, yardım istedi. Arkadaşının bu durumu bildirmesiyle olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Son kattaki dairenin kapısının kilitli olması nedeniyle polis içeri giremedi. Daha sonra, Çelen'in silahlı olması nedeniyle olay yerine özel hareket polisi çağrıldı. Hızırlıklarını yapan özel hareket timi, son katta bulunan eve çatından ve kapıyı kırarak girdi. Polis eve girdiğinde, Çelen'in kanepede oturur ve Demirel'in ise Gürcan Çelen'in ayaklarının dibinde yatar halde cansız bedenleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede, polis olay yerine gelmeden önce Çelen'in Demirel'i öldürdükten sonra kendini vurduğu tespit edildi. Bir çocuk babası olan Gürcan Çelen'in, eşinden Demirel için boşandığı iddia edildi.Genç kadının öldürüldüğünü öğrenen arkadaşları sinir kirizi geçirirken, polis olayla ilgili soruşturla başlattı.