BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Askerler bu kez armasız geldiler!

Poyrazköy davasının ilk duruşmasına armalı ceketlerle katılan askerler bugün farklı bir görüntü sergilediler

Abone ol

Amirallere Suikast ve Kafes Eylem Planı davaları ile birleştirilen Poyrazköy Davası'nın ikinci duruşmasını bugün de devam ediliyor. Dünkü duruşmaya armalı ve tep tip kıyafetle gelen tutuklu 9 muvazzaf subaydan bugün sadece biri armalı geldi.

Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde bulunan 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün başlayan duruşmada 11'i tutuklu 69 sanık yargılanıyor.

Kelepçe takılmayan tutuklu muvazzaf 9 asker Hasdal Askeri Cezaevi'nden getirildi. Askerler cezaevi aracından inerken yakınlarının alkışladığı görüldü. Davanın emekli tutuklu sanıkları emekli Binbaşı Levent Bektaş ile emekli SAT Komandosu Ergin Geldikkaya da cezaevinden getirildi.

GÖRGEÇ MERKEZ KOMUTANLIĞINA AİT ARAÇLA GELDİ

Davanın aralarında Tuğamiral Levent Görgeç'in de bulunduğu tutuksuz sanıklarının bir kısmıda merkez komutanlığına ait araç hakim ve savcıların kullandığı protol kapısından adliyeye girdi.

Tutuksuz sanıklardan emekli Koramiral Feyyaz Öğütçü ise avukatı ile birlikte adliyeye giriş yaptı. 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuksuz sanık Albay Ali Türkşen'in savunması ile devam edilecek