BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Asker Bülent Fenere karşı

Sivasspor'da hocalığa getirilen Bülent Uygun ilk sınavını eski takımına karşı verecek

Abone ol

Fortis Türkiye Kupası 3. tur (C) Grubu'nda Sivasspor ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak maçın biletleri satışa çıktı.

Sivas 4 Eylül Stadı'nda yarın saat 20.00'da başlayacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi'nin bahçesindeki Sivasspor Kulübü Bilet Satış Gişesi'nde satışa sunuluyor. Maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ise 5 YTL'den satılırken, Fenerbahçeli taraftarlara havuz tarafı kale arkası tribünü ayrıldı.

Maça Sivaslı futbolseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Bu arada karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Sivasspor, akşam saatlerinde basına açık olarak yapacağı idmanın ardından kampa girecek. Sivasspor'da, savunma oyuncuları Hayrettin ve Fransergio'nun sakatlığı sürüyor. Hayrettin bu maçta yer alamazken, Fransergio'nun maçta forma giyip giymeyeceği yarın netlik kazanacak.

-''ASKER'' BÜLENT, ESKİ TAKIMINA KARŞI-

Slovak teknik direktör Karol Pecze'nin sözleşmesinin feshedilmesinin ardından teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Uygun, yarın teknik direktörlük yaşamındaki ilk sınavını, bir dönem formasını giydiği Fenerbahçe'ye karşı verecek. Fenerbahçe'de forma giydiği 1993-94 sezonunda attığı 22 golle gol kralı olan ve attığı her gol sonrası tribünlere verdiği ''asker selamı'' ile tanınan Bülent Uygun, eski takımına karşı kupada galibiyet arayacak.

-SİVASSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ-

Bülent Uygun'un, yarınki maçta sahaya şu 11'i sürmesi bekleniyor: Petkoviç, Servet, Hakkı, Murat Sözgelmez, Fransergio (Gürhan), Yasir, İlhan, Cem Can, Musa Kuş, Balili, Anderson (Wooter).