BIST 10.056
DOLAR 32,21
EURO 34,78
ALTIN 2.420,72
HABER /  SPOR

Konya sambacı seferine çıktı

Konyaspor, yeni bir oyuncu için 2 antrenörden oluşan izleme heyetini Brezilya'ya gönderdi.

Abone ol

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor'un yaptığı doğru transferlerle ligin üst sırasını zorlamaya devam ettiğini belirtti.

Teknik heyetin, takımdaki Brezilyalılar, Batista, Eder Ceccon ve Da Silva'nın performansından memnun olduğunu vurgulayan Oğuz, şunları kaydetti: ''Lige verilecek arada doğru transferler yapmak için şimdiden kolları sıvadık. Dış transfer konusunda Brezilya'ya yöneldik. 2 antrenörümüzden oluşan izleme heyetini, ilgilendiğimiz futbolcuları lig devam ederken takip etmeleri için Brezilya'ya gönderdik. Türk vatandaşlığına geçmesi için başvuru yaptığımız Batista'nın işlemleri devam ediyor.

Devre arası büyük olasılıkla Türk vatandaşı olacak Batista'dan boşalacak yabancı kadromuza, Brezilya'dan bir oyuncu daha transfer etmek istiyoruz.'' Takibe aldıkları oyuncuların adını ya da transfer yapılacak mevkiyi açıklamak istemediklerini belirten Oğuz, ''Konyaspor gibi mütevazi bütçeli takımların transferde hata yapma lüksleri yok. Takıma yararlı olacak bir Brezilyalı'yı transfer edeceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.