BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Artvin'i, ayağa kaldıran ihbar

Bir köylünün yanan bir cismin yere düştüğünü söylemesi jandarma ve sağlık ekiplerini seferber etti. Çalışma üç saat sürdü

Abone ol

Artvin'de bir köylünün, bir nesnenin yanarak düştüğünü gördüğünü söylemesi üzerine jandarma ve sağlık ekipleri seferber oldu. Yaklaşık 3 saatlik aramanın sonunda hiçbir şey bulunamadı.

Artvin'in Hopa İlçesi'ne bağlı Köprücük Köyü'nde yaşayan bir vatandaş, saat 17.30 sıralarında 155 Polis İmdat'ı arayarak, köyün üzerinden bir nesnenin yanarak düştüğünü gördüğünü söyledi.

JANDARMA SEFERBER OLDU

155 Polis İmdat'taki görevli polis, vatandaşa, bahsettiği bölgenin Jandarma'ya ait olduğunu ve 156'yı arayarak bilgi vermesini istedi.
Bunu üzerine 156 Jandarma İhbar Hattı'nı arayan vatandaş, aynı bilgiyi jandarmaya da verdi. Köylü vatandaşın ihbarı üzerine, adresi verilen bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, aynı zamanda 112 Hızır Acil de aranarak bilgi verildi.

Yapılan durum değerlendirmesi sonucunda, alevli olarak düşen nesnenin bir uçak veya helikopter olması ihtimali üzerine bildirilen bölgeye çok sayıda ambulans gönderildi.

RADAR, AYKIRI BİR DURUM GÖREMEDİ

Trabzon'da bulunan radar sisteminden, Artvin dolaylarında belirtilen saatlerde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı anlaşıldı.
Jandarma ve sağlık ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının sonucunda, aynı zamanda Gürcistan sınırına yakın olan bölgede herhangi bir enkaza ulaşılamadı.