BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,67
ALTIN 2.394,87
HABER /  SPOR

Arsenal pırlanta gibi

Fenerbahçe'nin Arsenal önünde aldığı 5-2'lik mağlubiyet, Macaristan medyasında büyük yankı buldu.

Abone ol

Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, ''İstanbul'da gol yağmuru, Arsenal deplasmanda kazandı'' başlığı attığı yazısında, ''Daha ilk yarıda 4 gol oldu, ama 3 golü misafir takım attı'' dedi.

Macar gezetesi, Fenerbahçe'nin Arsenal'ın gençleri önünde döküldüğünü, İspanyol hoca Aragones'in İstanbul'daki günlerinin sayılı olduğunu yazdı.

Nemzetisport, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın zor günler yaşadığını, sarı-lacivertli takımın bu futbolla UEFA'ya gitmesinin de hayal olduğunu belirtti.

Sporthirado ise Arasenal takımı için ''Pırlanta gibi oynadı'' başlığını attı. Macaristan'ın en önemli spor haber sitelerinden biri olan Sporthirado, Arsenalli gençlerin mükemmel oynadığını, Fenerbahçe'nin defansının ise çok acemice oynayarak, hata üstüne hata yaptığını, kaleci Volkan Demirel'in ise her geçen gün kötü performans göstererek stattaki fanatik seyircileri çılgına çevirdiğini belirterek, ''Fener geçen seneki Fener değil'' diye yazdı.

Topfoci da ''Arsenal İstanbul'da 5 attı'' başlığını atarken, haftalardır kötü futbolla birlikte kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'nin, Arsenal önünde bu gidişe son verebilmesi için fırsat doğduğunu, ancak Luis Araones'in takımının hezimete uğrarken, İspanyol hocanın işine her an son verilebileceğini yazdı.