BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27
HABER /  EKONOMİ

Mutfakta işler tıkırında

Profilo’nun yeni nesil No-Frost Kombi Buzdolabı için hazırlanan reklam filmi ekranlarda gösterilmeye başlandı.

Abone ol

Çift kapılı, derin dondurucusu alt çekmecede, sebzeliği bel hizasında olan
Profilo Kombi Buzdolabı, evde işler yolunda gitmese bile, mutfakta işlerin yolunda gitmesine yardımcı oluyor.

Dayanıklı ev aletleriyle tanınan Profilo, tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni No-Frost Kombi Buzdolabını mizahi yönüyle güçlü bir reklam filmi ile destekliyor. Reklamın konusu olan çift kapılı Profilo No Frost Kombi buzdolabında derin dondurucu alt çekmecede, meyve sebzelerin yeri ise bel hizasında bulunuyor. Böylece en çok kullanılan sebzelik bölümüne eğilmeden ulaşabiliyor. Kullanım kolaylığını destekleyen ayrıntılarla donatılmış bu ürünün filmi de net bir mesaj içeriyor: “Evde bazen hayat zordur. Bari buzdolabınız hayatınızı kolaylaştırsın”.

Profilo’nun yeni reklamı; hayatın içinden gelen, yaşamın ayrıntılarını hissettiren, keyifli ve sıcak bir atmosfere sahip gerçek bir mutfakta geçiyor. Filmde; özenle hazırlanmış mutfak masasında bir de mum yanmaktadır. Özel bir gün için bu romantik masayı hazırlayan evin hanımı, derbi maçından bahsederek romantik olmayan tavırlar sergileyen eşine kırılır. Acıkmış eş o sırada yemekler karşısında mutludur, ancak yıldönümleri olduğu aklının köşesinden bile geçmez. Hatta maç derbisi için davet ettiği arkadaşlarının bu yemeklerle ağırlanacakları için şanslı olduğunu söyler. Bununla da yetinmez, masadaki mumu gereksiz yere yanmasın diye söndürür. Kadının fırlattığı sert bakışların üzerine Profilo buzdolabının görüntüsü belirir.

Reklamdaki bu vurgulamayla Profilo’nun yeni nesil No-Frost kombi buzdolabının 70x70 genişliği ve derinliğiyle rahat kullanıma sahip yeni ürününe gönderme yapılıyor. “Evde bazen hayat zordur. Bari buzdolabınız hayatınızı kolaylaştırsın” mesajıyla, kadınların evde hayatı bazen zor olsa da en azından Profilo’nun mutfakta işlerini kolaylaştırdığı ifade ediliyor. Tüketiciler arasında dayanıklılığıyla ön plana çıkan Profilo’nun yeni reklamı hanımların bu tür zorluklara karşı nasıl dayanacaklarını da esprili bir dille anlatıyor. Filmin yönetmeni Yücel Yolcu, reklam ajansı ise Rafineri.

Reklam filmi için geliştirilen konseptle ilgili açıklamada bulunan Profilo Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya şunları söylüyor: “Profilo tüketicisi özellikle kolay kullanıma önem veriyor. Biz de Profilo ürünlerindeki kullanım kolaylığını vurgulamak için, yeni reklam filmimizde daha öncekilerde olduğu gibi mizahi bir yaklaşım kullandık. Eşlerin zaman zaman yaşadığı bu duyguyu reklam filmimize esprili bir senaryoyla taşıdık. Kadınlarımız bu filmi izlerken yaşadıkları benzer bir anı belki de tebessümle hatırlayacak. Yeni filmimizde vermek istediğimiz mesajı, ana hedef kitlemiz olan kadınlara başarıyla ulaştırdığımıza inanıyoruz.”