BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Arkadaşları kampta o sefada

Trabzonspor'un golcü ismi, takım kampının 50 km ilerisindeki bir gece kulübünde eğlendi. Samimi görüntüleri ise şaşırttı!

Abone ol

Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökhan Ünal adından çok söz ettireceğe benziyor. Ünal, takım kamptayken kaçamak yaparken görüntülendi.

Bordo-Mavili takımın Antalyaspor ile yaptığı ve 3-3 berabere kaldığı Fortis Türkiye Kupası maçından bir gün sonra Antalya'da Eski Lara yolundaki bir gece kulübüne giden deneyimli oyuncu, yanındaki sarışın bir bayanla geç saatlere kadar oldukça samimi görüntüler sergiledi.

Görenler şaşkına döndü

Takvim'in haberine göre; Alkollü olduğu gözlerden kaçmayan Gökhan Ünal, alkolün de etkisiyle çevredeki meraklı gözlere aldırmadan yanındaki sarışın bayanla eğlenceye devam etti. Gökhan Ünal ve bayan arkadaşı saat 01.00 sıralarında geldikleri mekandan sabaha karşı ayrıldılar. Trabzonspor, 50 kilometre uzaklıktaki Belek'te kamp yaparken Gökhan'ın Antalya'da alenen eğlenmesi görenleri şaşkına çevirdi.

Yönetim ne yapacak?

Takım arkadaşları kamptayken, gece kulübüne giderek sabaha kadar eğlenen Gökhan Ünal'a yönetimin nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.