BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.423,02
HABER /  GÜNCEL

Arjantinden Tunceliye yardım

Arjantin Milli Takımı Menajeri Sivaslı Nurhay Nakis'den Tunceli Çocuk Yuvası'na 10 bin Euro yardım.

Abone ol

Arjantin Milli Takımı'nın Genel Menajeri ve Arjantin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sivaslı Nurhay Nakis'in, Arjantinli futbolcularla birlikte Tunceli Çocuk Yuvası'na 10 bin Euro bağış yapacak olması büyük bir sevinçle karşılandı.

Almanya'nın Nürnberg yakınlarında kamp yapan Arjantin Milli Takımı'nın başındaki isim olan Nurhay Nakis, Arjantinli milli oyuncuların, Münih Ateşesi Yusuf Demir ve kendisi aracılığıyla Türkiye'de yardıma muhtaç çocuklara 10 bin Euro'luk yardımda bulunacağını açıklaması memnuniyetle karşılandı. 2006 Dünya Kupası'nın favorilerinden Arjantin Milli Takımı'nın Sorumlusu, Arjantin Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve 2. Lig Federasyonu Başkanı olan Nakis'ın Tunceli Çocuk Yuvası'na 10 bin Euroluk yardımda bulunacağını açıklaması kentte sevinçle karşılandı. Arjantin Milli Takımı oyuncuları tarafından yapılan bağış, Tunceli Çocuk Yuvası'nda heyecan ve sevinçle karşılandı. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Tunceli Çocuk Yuvası'na yapılan bağış, İHA muhabirinden öğrenildi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Turgut Sak, "Sivaslı hemşehrimize, yurtta kalan çocuklarımız ve Tuncelililer adına teşekkür ediyoruz. Artık Arjantin Milli Takımı'nı destekliyoruz. Kupayı Arjantin Milli Takımı'nın ülkesine götürmesini diliyoruz" diyerek, yurtta kalan çocuklarla birlikte Arjantin Milli Takımı'na tezahürat yaptı.