BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Arjantinde 500 bin dolar bulan gencin isteği şok etti

İş adamının unuttuğu çantadaki 500 bin dolar bulan genç adam parayı sahibine ulaştırmak için elinden geleni yaptı. İş adamından isteği ise şok etti.

Abone ol

ARJANTİN'de kız kardeşi ve çocukları ile kiralık bir dairede oturan Jose Sanchez, telefonla görüşen bir adamın arabasına binerken çantasını sokakta unuttuğu gördü.

Bunun üzerine Sanchez, adamı durdurmaya çalıştı ama başarılı olamadı. Çantayı eline alan Sanchez, 500 bin dolar görünce hayatının şokunu yaşadı. Sanchez,  hayatından hiçbir zaman bu kadar parayı bir arada görmediğini söyledi.

Polisi aradığını ama telefona kimsenin çıkmadığını anlatan Sanchez, yerel bir radyoyu arayıp çantanın sahibini bulmakta yardım istedi. Parayı kaybeden adam, Sanchez'le görüştü ve çantasını geri aldı.

Parayı reddetti iş istedi
Mutluluktan dört köşe olan çanta sahibi, Sanchez'e 1 milyon peso (25 bin dolar) veya bir daire satın almayı teklif etti, ama genç adam bu teklifi geri çevirerek bir iş istedi. İşadamı, genç adama iş bulacağına söz verdi. Yerel radyonun bu hikayeyi anlatması üzerine Sanchez'e iş teklifleri yağmaya başladı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ecem Karaağaç enerji için biriyle cinsel ilişkiye girdi mi bomba açıklamaları
Foto Galeri Ecem Karaağaç enerji için biriyle cinsel ilişkiye girdi mi bomba açıklamaları Galeriye Gözat