BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,69
ALTIN 2.401,45
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Mansur Yavaş, Financial Times'a konuştu kazanırsa ne olacağını açıkladı

Yaklaşam yerel seçimlere dış basınında yoğun ilgisi bulunuyor. CHP'nin Ankara Adayı Mansur Yavaş, İngiliz Financial Times'a konuştu.

Abone ol

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, İngiltere'nin saygın gazetelerinden Financial Times'a demeç verdi. Gazetenin muhabirleri Laura Pitel ve Funja Güler imzalı haberde Ankara’daki seçmenin önceliğinin ekonomi olduğu belirtildi.

Gazeteye konuşan Mansur Yavaş, başkent Ankara ile sıradan bir Anadolu kenti arasında fark olmadığını söyledi. Ankara'nın eski kültürel ve tarihi karakterini canlandırarak, turizmi destekleyeceklerini belirten seçmenin yüksek enflasyon ve işsizlik gibi konularda rahatsız olduğunu söyledi.

Yavaş, vatandaşın artık  "işimiz yok, yaşam çok pahalı" demeye başladığını ve bu nedenle de hükümeti suçladıklarını belirtti.

Kazanırsa ne olacak
Mansur Yavaş, seçimi kazanması durumunda ise, “Bu zafer AK Parti’nin sandıkta yenilebileceğini gösterecek. Bu muhalefete moral depolayacak ve hükümetin kendisine, ‘neden kaybettik’ diye sormasına sebep olacaktır”  ifadesini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
3 anket şirketi açıkladı yerel seçimde sürpriz beklenen bomba il ve ilçeler
Foto Galeri 3 anket şirketi açıkladı yerel seçimde sürpriz beklenen bomba il ve ilçeler Galeriye Gözat