BIST 9.916
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.440,80
HABER /  POLİTİKA

Arınçtan Köşk sinyali

Ankara'da bir derneğin geleneksel Keşkek Günü'nü nisanda yapacağını öğrenince, Cumhurbaşkanlığı için mesaj verdi...

Abone ol

Meclis Başkanı Arınç keşkekle Köşk mesajı verdi: Keşkeğin gücüyle Meclis Başkanı seçilmiştim. Nisan önemli ay. Nisanda buna ihtiyacım olacak.

Meclis Başkanı Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı'na aday olacağının sinyalini keşkek esprisiyle verdi. Arınç, "Keşkeğin gücüyle Meclis Başkanı seçilmiştim. Yine nisanda bu güce ihtiyacım olacak" dedi. Arınç, Ege bölgesindeki illerin derneklerinin oluşturduğu "Ankara Egem Platformu" üyelerini kabulünde, Egeli bürokratların desteklenmesi isteği üzerine "Başarılı olanların desteklenmesi lazım. Körü körüne bir hemşericilik değil. ikinci planda hemşericilik olabilir" karşılığını verdi. Arınç, platform üyelerinden "Manisalılar Mesir ve Dayanışma Derneği" Başkanı Macit Mert'e derneğin her yıl Ankara'da gerçekleştirdiği geleneksel "Keşkek Günü" nün tarihini sordu. Nisanda yapılacağını öğrenen Arınç esprili bir dille şöyle dedi:

KÖŞK SİNYALİ
"Nisan hayırlı bir ay. Önemli bir ay. Bana destek vermek için mi Keşkek gününü nisanda yapıyorsunuz? Milletvekili seçildiğimde Manisa'dan keşkek göndermişler. Keşkek yedikten sonra, keşkeğin gücüyle Meclis Başkanı seçilmiştim. Yine nisanda bu güce ihtiyacım olacak."

Kaynak: Sabah