BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ardaya süper teklif

Arda Turan'a İngiltere'den çok ciddi bir talipli çıktı. Önerdikleri rakam dudak uçuklattı. Galatasaray genç yıldızını verme niyetinde değil.

Abone ol Avrupa'nın birçok dev kulübünün kıskacında olan genç oyuncu, "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dese de, birbirinden ünlü takımlar yıldız futbolcunun peşini bırakmıyor.

Son olarak Newcastle United'ın, Galatasaray'ın kapısını çaldığı ve tatminkar bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Sarı- kırmızılılara Arda için 16 milyon dolar (yaklaşık 19 milyon YTL) öneren siyahbeyazlılar, genç oyuncuya da yıllık 2 milyon dolarlık (yaklaşık 2 milyon 400 bin YTL) bir kontrat teklif ettiler.

'EURO 2008'İ BEKLEYELİM'

İngilizler'in resmi teklifi de önümüzdeki hafta sarı-kırmızılılara gönderecekleri öne sürüldü. Milli futbolcumuz Emre'nin de forma giydiği Newcastle, Arda'nın parlayabileceği ve fiyatının artabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurarak bu transferi EURO 2008'den önce bitirmek istiyor. Ancak sarı-kırmızılı kulüp, bu cazip teklife rağmen Arda'yı satmaktan yana değil.

"Yıldız futbolcu almayacağım" diyen başkan Polat'ın mevcut yıldızları kadroda tutmayı tercih ettiği öğrenilirken, diğer yöneticiler de, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Elimizdeki oyuncuları kaybetmeyelim" görüşünü savunuyor. Haber: Yaşar Yalçın/Sabah