BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz değilmiş meğer

Karate antrenörünü kızına tecavüz ettiği iddiasıyla öldüren babanın davasında acı gerçek itiraf edildi.

Abone ol Duruşmada tanık olarak dinlenen Z. M., sanık babanın kızı O.S.'nin 3 yıl spor hocasıyla birlikte olduğunu kendisinin de öldürülen hocayla bir süre ilişki yaşadığını itiraf etti.

Cinayet sonrası O.S., spor salonun alt katında kendisine ve Z.M.'ye tecavüz ettini ileri sürmüştü.


Bahçelievler'de kızına tecavüz etmekle suçladığı karate antrenörünü tabancayla vurarak öldürdüğü öne sürülen babanın yargılanmasına devam edildi.

Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Arif S. katıldı.

Duruşmada ifade veren tanık Z.M., sanık Arif S'yi tanımadığını, ancak kızı Ö.S. ile arkadaş olduklarını ifade ederek, Ö.S ile bir dönem, öldürülen Çetin K'nın spor salonuna gittiğini söyledi.

''Sanığın kızı Ö.S, yaklaşık 3 yıl süreyle ve kendi rızasıyla öldürülen Çetin K. ile ilişki yaşadı'' diyen Z.M., kendisinin de bir süre Çetin K. ile kendi rızasıyla ilişkide bulunduğunu anlattı.

Tanık Z.M., sanık avukatı Turgay Erdemli'nin isteği üzerine mahkeme başkanının yönelttiği soruya, ''Çetin K., iktidarsız değildi'' dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına ve duruşmaya gelmeyen 3 tanığın zorla getirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

TECAVÜZ İDDİASI

Yargılama aşamasında ifadesi alınan Ö.S., 5 yıl önce spor salonuna gitmeye başladığı Çetin K.'nın kendisine ve arkadaşı Z. M'ye salonun alt katında tecavüz ettiğini öne sürmüştü.

Öldürülen Çetin K'nın eşi Fatma Nur K. ise eşinin 7-8 yıldır iktidarsız olduğunu, bu nedenle ilişkiye giremediklerini ileri sürerek, cinayetin planlanarak işlendiğini savunmuştu.

Bahçelievler'de 15 Mayıs 2007'de işlenen cinayete ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanığın, kızı Ö.S'ye edilen tecavüz ile ilgili tahrik altında kalarak ''kasten adam öldürmek'' ve ''6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet'' suçlarından 12,5 ile 20 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.