BIST 10.191
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.403,91
HABER /  SPOR

Ardanın hayatı 5 santimle kurtuldu

Galatasaray'ın dün oynadığı Orduspor maçında kaptan Arda sert müdahalelere maruz kaldı. Eğer 5 santim daha gitseydi...

Abone ol

Galatasaray'ın Orduspor ile oynadığı kupa maçında Erol’un darbesinde dizinin altında 2-3 cm’lik yarık oluşan Arda ucuz atlattığını söyledi 

Maçın henüz 5. dakisında Ordusporlu Erol’un sert müdahalesine maruz kalan Kaptan, darbenin dizinin 5-6 cm altına gelmesi ile adeta ucuz yırttı.

Arda pozisyondan sonra uzun bir süre yerden kalkamadı. Erol bu pozisyon sonrasında direkt kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilirken, Arda'nın bacağında oluşan derin morluklar dikkat çekti.

1 SENE SAHALARDAN AYRI KALABİLİRDİ

Eğer rakibinin kramponu Arda'nın dizine gelseydi, o da aynı Uğur Uçar gibi 1 yıl sahalardan uzak kalma riski ile karşı karşıya kalacaktı.

Zaten pozisyon olduğu anda da Konya’da benzer sakatlık geçirip 1.5 yıl kendine gelemeyen Uğur Uçar, Arda Turan’ın yanındaki ilk isimdi..

YİNE DE MAÇA DEVAM ETTİ

Arda sol bacağındaki 2-3 cm’lik yarığa rağmen kenarda 4 dakika tedavi gördü ve fedakârlık yaparak maça devam etti. Doktorlar dikişe gerek görmezken Arda’nın Antalya’da bugün kontrolü yapılacak.

Maçın 70. dakikasında da bir faule maruz kalan Arda, bu pozisyon sonrasında hakem Bünyamin Gezer'e yaptığı itirazlar neticesinde sarı kart gördü. Arda sarı karttan sonra kulübeye dönerek Rijkaard'a kendisini oyundan alması için işaretler yaptı..

Teknik Direktör Frank Rijkaard, Arda'yı maçın 71. dakikasında oyundan alırken, genç kaptan yedek kulübesinde sinirli tavırlar sergiledi. Emre Aşık'a faullerden yakınan Arda, maç sonunda da Rijkaard ile ayaküstü bir görüşme yaptı.