BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.399,13
HABER /  SPOR

Arda Ümitin elini öptü

Galatasaray'da derbi öncesi keyifler yerinde. Antrenmanlarda...

Abone ol Galatasaray, Fenerbahçe ile hafta sonunda oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın, yöneticilerle görüşme yapmak için katılmadığı idmanda, futbolcular, antrenörler yönetiminde gruplar halinde ayrı çalıştılar.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmanda forvet oyuncuları, ana sahada gol çalışması yaparken, diğer oyuncular aşağı sahada özel bir antrenmana tabi tutuldular. Nonda, Ümit, Hakan Şükür, Arda, Serkan, Özgürcan ve Bouzid, kaleciler Orkun ve Aykut’un sırayla koruduğu kaleyi adeta şut bombardımanına tuttular. Antrenör Nezihi Boloğlu yönetiminde yapılan çalışmada, forvet oyuncuları isabetli vuruşları ve attıkları güzel gollerle göz doldurdular.

Antrenmanda girdiği iddiayı kazanan Ümit, Arda’ya elini öptürdü.

Futbolcuların idmanda bir hayli neşeli olması da dikkat çekerken, Aykut, Bouzid ve Serkan antrenman sonrasında güreşerek şakalaştılar.
Bu arada dünkü antrenmanda ayağına darbe alan Mehmet Topal’ın yanı sıra, sakatlığı tam olarak geçmeyen Ayhan ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart gören Hasan takımdan ayrı olarak koşu yapmakla yetindiler.

Sakatlığı süren Lincoln, bugün de idmana çıkmazken, bu oyuncunun tedavisinin sürdüğü açıklandı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Galatasaraylı az sayıda taraftar, antrenman sırasında Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolculara moral vermeye çalıştı.

Tezahüratlar yapan taraftarlar desteklerini belirtirken, bir taraftar da sahaya girerek oyunculara yöneldi. Ancak, güvenlik görevlileri hemen müdahale ederek, taraftarı dışarı çıkarttı.