BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Arda uçaktan indi Sineme koştu

Arda Turan hasrete gelemiyor. Bergüzar Korel nerede doğuracak? 'En az üç çocuk isterim' diyen popçunun eşi kim?

Abone ol

'Yaprak Dökümün'deki Tahsin karakteri ile izleyiciden tam not alan Ahmet Saraçoğlu ve üç yıl önce kaybettiğimiz oyuncu Mümtaz Sevinç'in kızı oyuncu Şirin Sevinç önceki gün İstinye Urza Restaurant'ta yapılan kır düğünü ile dünyaevine girdi.

İki yıldır birlikte olan çift, 400 kişinin katıldığı kalabalık bir davetli topluluğunun önünde 'evet' dedi.

Ünlü çift, başlayan dizi çekimleri nedeniyle balayını ertelediklerini belirtti.

Bergüzar Korel nerede doğuracak?

[PAGE]

Türkiye'de doğum yapacak

Geçtiğimiz hafta 'Binbir Gece' dizisindeki rol arkadaşı Halit Ergenç'le evlenip, 'hamile olduğunu' açıklayan Bergüzar Korel; Türkiye'de doğum yapmak istediğini açıkladı.

Genç oyuncu hamileliğiyle ilgili şunları söyledi: "Normal doğum istiyorum. Hamileliğimin ilk aylarında sıkıntılar yaşadım, yemek yiyemiyordum. Ama riskli dönemi atlattığım için rahatım. Beni en çok rahatsız eden şeyler ise sigara dumanı ve yemek kokusu!"

Eşi Halit Ergenç'le işlerini yoluna koyduktan sonra balayına çıkacaklarını belirten Bergüzer Korel, oğlunun adını da 'Mercan' koymayı düşündüklerini söyledi.

Arda soluğu nerede aldı?

[PAGE]

Saray'da Sinem ile kahvaltı

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan ile oyuncu Sinem Kobal’ın adı aşk dedikodularına karışmış ancak Arda tepki gösterip, Sinem ile aralarında duygusal hiçbir şey olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylemişti!

Arda, geçen hafta Ukrayna ile oynanan maçta forma giymişti. Ukrayna’yı 3-0 yenen millilerimiz maçın ardından saat 03.30’da da yurda dönmüştü. Bir arkadaşım uçak indikten yaklaşık altı saat sonra Arda’yı Bağdat Caddesi’ndeki Saray’da görmüş; Sinem’le kahvaltı ediyorlarmış.

Anlaşılan arkadaşı Arda’nın burnunda tütmüş! Baksanıza, yorucu maçın ardından birkaç saat uyuyup, soluğu arkadaşının yanında almış!!! (Bülent Cankurt/Sabah)

Özcan Deniz ve Evcen el ele nerede poz verdiler?

[PAGE]

Bakın el eleyiz

Özcan Deniz ile sevgilisi Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarına dair çıkan haberlerin üzerine artık her gün İstinye Park'ta el ele dolaşıyor.

Önceki gün de House Cafe'de yemek yiyen çift, sonra da kendileriyle birlikte fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmayarak objektiflere gülümsedi.

Nejat İşler'i zorlayan çiçekçi

[PAGE]

Alasın be aslan abim

Nejat İşler-Berrak Tüzünataç ikilisi, gece hem trafiğe yakalandı, hem çiçekçiye, hem de Mega Magazin kamerasına!

Çiçeklerini zorla satmaya çalışan çiçekçi kadın, satış yapamadığı İşler'e "Şu güzel abladan bir çiçeği mi kıskanırsın be!" diyerek kızdı!

İki popçu kapıştı kim galip geldi?

[PAGE]

Büyük kapışma

İstanbul'da önceki gece iki ünlü popçunun konser rekabeti yaşandı. Kenan Doğulu ve Yalın, toplam 12 bin 500 kişilik müzikseverler ordusunu coşturdu.

Doğulu, Arena'yı tıklım tıklım doldururken, Yalın'ın çıktığı Açıkhava Tiyatrosu'nda bazı koltuklar boş kaldı.

"En az üç tane çocuk isterim" diyen popçunun eşi kim?

[PAGE]

En az 3 tane çocuk yapmak istiyorum

Mustafa Sandal'ın Boşnak eşi Emina Sandal: Vücudum bozulmasın diye başka çocuk yapmamam gerektiğini söyleyenler var.

Böyle şeyler benim hiç umrumda değil. Üç tane daha çocuk isterim.

İlker İnanoğlu'nun sinemada beğendiği iki isim

[PAGE]

Hem Mahsun'un hem Şahan'ın kabiliyeti dikkat çekici

Oyuncu İlker İnanoğlu, Türkiye'de son dönemde sinema alanındaki en kabiliyetli isimlerin Şahan Gökbakar ve Mahsun Kırmızıgül olduğunu açıkladı.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; 'Aramızda Kalmasın' programına katılan İnanoğlu, iki ismin de filmlerini beğendiğini belirterek özellikle Kırmızıgül'le çalışmayı çok istediğini söyledi.

Gökbakar'ın çok eleştirilen filmi 'Recep İvedik'i savunan ve dünyada izlenme rekoru kıran 'Borat' karakterine de gönderme yapan İnanoğlu, "Şahan'ın yaptığının bu adamın yaptığından farkı yok! Hatta Türkiye'ye göre çok iyi adapte edilmiş, çok iyi bir hikaye" dedi.

'Issız kadın' aşk peşinde

[PAGE]

'Issız Kadın' yine bir aşk filminde

Issız Adam filmindeki "Ada" rolüyle yıldızı parlayan Melis Birkan, bu kez Tuna Kiremitçi'nin senaryosunu yazdığı "Adını Sen Koy" adlı bir başka aşk filmiyle izleyici karşısına çıkacak.

Cemal Toktaş, Ali İl ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın da rol aldığı filmin çekimleri Eskişehir'de gerçekleştirildi. Tuna Kiremitçi ilk uzun metrajlı filmi için "Özünde bir aşk filmi...

Aynı zamanda dostluk, hayat, ölüm ve biraz da delilik üzerine bir film olmasını istedim. Bütün bunlara aşkın aynasından bakmaya çalıştım" dedi.