BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,82
ALTIN 2.439,33
HABER /  SPOR

Ertuğrul Sağlamın ilginç cezası

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam muhabirleri fırçalamıyor. Onun ceza sistemi çok farklı.

Abone ol

Ertuğrul Sağlam, başlattığı yeni ceza uygulamasında basın toplantısında telefonu çalan muhabirlere baklava ya da börek cezası veriyor.

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in, cep telefonu çalması nedeniyle basın toplantısını terk ettiği biliniyor. Diğer birçok teknik direktör de basın toplantısı esnasında çalan telefonlar nedeniyle muhabirleri fırçalama yoluna gidiyor. Bu konuda farklı bir uygulama başlatan Bursaspor'un genç Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, muhabirleri baklava ısmarlatarak cezalandırıyor.

Ertuğrul Sağlam, basın toplantısı sırasında çalan cep telefonları nedeniyle dikkatinin dağıldığını belirterek, muhabirleri uyarmış, telefonu çalana baklava cezası vereceğini söylemişti. Sağlam, ilk cezayı ligin ilk haftasında yaptığı basın toplantısında bir ajans muhabirine verdi. Geçtiğimiz hafta Cuma günü yapılan baklavalı basın toplantısında ise ikinci cep telefonu vakası yaşandı. Bir muhabirin daha cep telefonunun çalması üzerine 'ikinci cezamız hayırlı olsun' diyen Sağlam, böyle giderse her hafta baklava ya da börek yiyeceklerini söyledi.

Verdiği bu ilginç ceza ile farklılığını ortaya koyan Sağlam, baklava cezası alanların cep telefonlarının ikinci kez çalması halinde diskalifiye edileceği uyarısında bulundu.