BIST 9.998
DOLAR 32,37
EURO 34,88
ALTIN 2.400,91
HABER /  GÜNCEL

Arda Turan için acı konuştu

Arda spor basının gündeminden düşmüyor. Arda'nın eski hocası Cevat Güler Arda'yı değerlendirdi.

Abone ol

Galatasaray'ın eski yardımcı antrenörü Cevat Güler, Arda'nın genç yaşta takım kaptanlığına getirilmesini doğru bulmadığını söyledi.

Süper Lig'in 2007-2008 sezonunda Galatasaray'da teknik direktör Karl-Heinz Feldkamp'ın istifa etmesinin ardından sezonun son 5 maçı için geçici olarak takımın başına getirilen ve Sarı-kırmızılı takımı şampiyon yapan Cevat Güler, DHA'ya özel açıklamalar yaptı.

KAPTANLIK İÇİN ERKEN OLDU

Son maçlarda taraftarlar tarafından protesto edilen Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'ın çok yetenekli ve zeki bir futbolcu olduğunu belirten Güler, "Galatasaray yönetimi Arda'ya kaptanlığı vermiştir, çok güzeldir, onur vericidir, ancak her şeyin bir bedeli var. Bunun karşılığında bazı sıkıntılar olacaktı tabii ki. Bülent Korkmaz'ın, Hakan Şükür'ün kaptanlıklarında takımdaydım. Onlar Arda'nın harcadığı enerjinin çok daha azını harcayarak takım içindeki sorunları çözerlerdi. Arda çok daha fazla enerji harcıyor, bu da performansına olumsuz yönde etki yapıyor. Oyuncuyu zamanı gelmeden bir takım yerlere getirmek doğru olmuyor" diye konuştu.