BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Arda Öziri dizileri hangisi Akasya Durağı'nda rolü neydi?

En son Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan 40 yaşındaki oyuncu Arda Öziri 2018 yılında motosiklet kazasında ölmüştü. Magazin basınına düşen habere göre Arda Öziri'nin nişanlısı Vildan Örnek ölen oyuncu Arda Öziri'nin en yakın arkadaşı Balamir Emren ile evlendi.

Abone ol

Birçok dizide rol alan, son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde oynayan başarılı oyuncu Arda Öziri 2018 yılında motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti. Magazin basınına düşen bomba habere göre Arda Öziri'nin nişanlısı Vildan Örnek, ölen oyuncunun en yakın arkadaşı Balamir Emren ile evlendi. Sosyal medyanın da konuştuğu bu haberinde ardından Arda Öziri'nin hayatı ve diziler merak konusu oldu.

Oyuncu Arda Öziri 27 Mayıs 2018'de geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmiş, Rıza Kocaoğlu, Engin Altan Düzyatan gibi bir çok ünlü konservatuvar arkadaşı cenazede yer almıştı.

Balamir Emrem ve Vildan Örnek (Solda) Arda Öziri ve Balamir Emrem (Sağda)

Genç oyuncu Arda Öziri’nin sevgilisi Vildan Örnek, yaşadığı acıyı sosyal medyada paylaşmış, cenazede Öziri’nin ailesinin yanından ayrılmamıştı.

Vildan Örnek, Öziri’yle öldüğü zaman ayrı olduklarını, 6 aydır hiç konuşmadıklarını ilişkilerinin ise 2 yıl önce bittiğini söylemişti.

Arda Öziri kimdir:

Arda Öziri, 14 Eylül 1978'de İzmir'de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Aynı zamanda anemi grubunda vokaldir. Sınıf arkadaşları arasında: Rıza Kocaoğlu, Engin Altan Düzyatan, Erkan Avcı, Gözde Kansu ve Şebnem Bozoklu gibi isimler vardı.

27 Mayıs 2018 tarihinde geçirdiği motosiklet kazası sonrasında Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Arda Öziri 39 yaşında öldü. 29 Mayıs 2018'de mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Özdemir Nutku Sahnesi'nde düzenlenen anma etkinliğinin ardından İzmir'in Bornova ilçesindeki Işıkkent Mezarlığı'na defnedildi.

Yer aldığı dizi ve filmlerden bazıları işe şunlar;

Diriliş Ertuğrul, Aşkın Bedeli, Son İstasyon, Farklı Desenler, Akasya Durağı, Memleket Hikayeleri, Büyük Umutlar, Kampüsistan, Asmalı Konak , Kınalı Kar, Yedi Numara , Dadı, Ruhsar