BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.406,44
HABER /  SPOR

Arda için son karar verildi!

Arda'nın menejeri ve Adnan Polat son kez masaya oturdular ve Arda'nın geleceği hakkındaki kararı verdiler. İşte Arda'nın durumu;

Abone ol

Galatasaraylı Arda Turan, Manisaspor’lu Ufuk Ceylan ve Beşiktaş’lı futbolcu Batuhan Karadeniz’in menajerliğini yapan Ahmet Bulut, bu futbolcuların transferindeki son durumlarını Radyospor’a anlattı.

Radyospor’da “Aydın Cingöz ile Haber Aktif” programına katılan Ahmet Bulut, “Ufuk Ceylan, kulüplerin anlaşmasını bekliyor, Arda için son kararı bu hafta verdik bir yıl daha Galatasaray’da kalacak, Beşiktaş izin verirse Batuhan Karadeniz ya Almanya ya da Hollanda’da oynayacak” dedi.

UFUK İMZA ATMAYI BEKLİYOR!
Gayatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu bilinen Manisaspor’un milli kalecisi Ufuk Ceylan’ın üç büyük takımdan birine imza atmayı beklediğini söyleyen Ahmet Bulut, “Ufuk Ceylan için öncelikle kulüplerin anlaşması gerekiyor. Ufuk, zaten üç büyük takımdan birinde oynamak istiyor. Ufuk Ceylan, Manisaspor’un futbolcusu Manisa’da da kalabilir ama kulüpler anlaşırsa biz gider imzayı atarız. Futbolcunun isteği doğrultusunda Manisaspor hangi takılma anlaşırsa Galatasaray’a da Fenerbahçe’ye de Ufuk transfer olur” dedi.

ARDA EN AZ BİR YIL DAHA GALATASARAY’DA
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan’a yurt dışından teklifler geldiğini söyleyen Bulut, bu konuda son kararın verildiğini söyledi: “Arda’nın geleceği konusunda bu hafta kesin bir karara varıldı. Galatasaray başkanı Adnan Polat ile görüştük ve Arda’nın en az bir yıl daha Galatasaray’da kalmasına karar verildi ve gelen teklifler geri çevrildi. Başkan ne derse o olacaktı ve sonuçta Arda’nın bir yıl daha Galatasaray’da kalmasına karar verildi.”

İZİN ÇIKARSA BATUHAN ALMANYA YA DA HOLLANDA’DA OYNAYACAK
Beşiktaş’ın devre arasında Eskişehirspor’a kiralık olarak verdiği Batuhan Karadeniz için henüz Beşiktaş yönetimiyle masaya oturmadıklarını ifade eden Bulut, “Eskişehirspor, Batuhan’ı bir yıl daha Beşiktaş’tan kiralamak istiyor. Beşiktaş kulübüyle Batuhan’ın geleceğini henüz konuşmadık. Batuhan ve benim düşüncem Avrupa’ya gitmek. Eğer Beşiktaş, Batuhan’ı kiralamaya sıcak bakarsa ve izin verirse Batuhan’a Avrupa’dan gelen teklifleri değerlendirip Avrupa’ya gideceğiz. Almanya ve Hollanda’dan gelen teklifleri değerlendireceğiz. Batuhan’ın futbol geleceği ve Türkiye’de yaşadığı sorunlardan kurtulması için Avrupa’da oynaması çok önemli.”

BATUHAN PSİKOLOJİK DESTEK ALIYOR
Ahmet Bulut, Batuhan’ın son dönemde saha dışı olaylarla sürekli gündeme geldiğinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi. “Ben menajeri olarak üzerime düşen sorumluğu yerine getiriyorum. Batuhan bir çocuk. Onu kazanmamız gerekiyor. Zaten psikolojik destek alıyor” dedi