BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Aragonesin gemileri battı

Maç sırasında ve bitiminde Aragones'in hali, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumu özetler gibi.

Abone ol

Sezonun ilk 3 haftasında 2 yenilgi alıp 6 puanlık kayba uğrayan F.Bahçe'de camia başarısızlığın nedenlerini arıyor. F.Bahçe camiası, sezon başındaki başarısızlığın sorumlusunu arıyor. Eleştiri okları ağırlıklı olarak Aragones'e yöneldi.

Disiplin adına geldi ama sahada emrini talimatına uyan yok. İşin tuhaf tarafı koşmuyor denilen Alex sahanın en isteklilerinden.. Diğerleri ise sadece seyrediyor, tıpkı Aragones gibi..

70 yaşındaki Aragones de tercihleri nedeniyle eleştiriliyor: İspanyol hoca Porto maçı nedeniyle Emre’yi dinlendiriyor, 10 gün takımla idman yapan, milli maçlar nedeniyle eksik olan takımda çift kale maç bile oynamayan Josico, ilk 11’e alınıyor.

Önder Turacı stoper yerine yedek oturtuluyor, mazisi hep hatalarla dolu Can Arat 11’de oynatılıyor. Zico disiplinsiz diye gönderildi ama saha içindeki disiplinsizlik tavana vurdu.

Uğur Boral oyundan çıkarken taraftara küfür ediyor, Colin Kazım oyundan alındığı için hocasını alkışla protesto ediyor. Volkan son dakikalarda hakemle didişiyor.