BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Aragonesin çıldırtan açıklaması

Fenerbahçe yenildi. Sadece yenilmekle kalmadı Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Aragones bakın neler söylüyor?

Abone ol

İNTERNETHABER

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Porto'ya İstanbul'da 2-1 yenildi. 2 puanda kalan Sarı-lacivertliler Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Ama Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones oynanan futbolu savundu. "Düzeltilecek bir tarafı yok" dedi.

İLK YARIM SAAT SEZONUN EN İYİ FUTBOLUYDU

Maçın ardından açıklama yapan Aragones "Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Porto karşısında ilk 30-35 dakika belki de bu sezonun en iyi oyununu oynadıklarını, ancak fırsatları değerlendiremeyince, 2-1 yenildiklerini söyledi.

HAKEME YÜKLENDİ

Aragones, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, 30-35 dakikada 4-5 net gol pozisyonu bulduklarını belirterek, ''Gol fırsatı bulduk, ancak değerlendiremedik. Onlar iki kere geldi, gol attı. İkinci golde elle alınan bir top, ilk golde de Volkan Demirel'e yapılan bir faul vardı'' dedi.

OYNANAN FUTBOLUN DÜZELTİLECEK BİR TARAFI YOK

Fenerbahçe'nin yediği ikinci golün elle alındığını söyleyen Aragones oynanan futbolun düzeltilecek bir tarafı olmadığını söyledi. "Golü bulabilseydik her şey değişecekti. Topa sahip olan bizdik, iyi oynayan bizdik." dedi.

CARLOS ÜZGÜN

Fenerbahçeli Carlos ise "sürekli çalıştığımız halde kazanamamak bizi üzüyor" dedi ve "Önümüze bakacağız. Kiev'le yapacağımiz maçı kazanmalıyız. Bugün özelilkle maça çok baskılı başladık. ilk golu atsaydık her şey değişirdi. Ama ilk golü yedikten sonra istediğimiz gitmedi." diye konuştu.