BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Aragones gidiyor 5 futbolcu geliyor

Fenerbahçe bugün resmen Aragones'in ipini çekiyor. Yönetim transfer için 5 futolcuyla görüşmelere başladı.

Abone ol

Aragones ile bugün yollar resmen ayrılıyor. Teknik direktör adayları arasında Felipe Scolari ve Daum isimleri ağırlıkta. Bilica önümüzdeki hafta resmi imzayı atacak. Özer, Mehmet Topuz, Bekir, Ufuk ve Sezer için görüşmeler sürüyor.

Üst üste 3 yıl Turcell Süper Lig'de şampiyon ve her yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek kadro kurma çalışmalarına bu haftadan itibaren başlayacak sarı-lacivertli kulüpte ilk etapta teknik direktör Aragones ile yollar ayrılacak. Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilecek İspanyol çalıştırıcının yerine düşünülen isimler ise Brezilyalı Luis Felipe Scolari ve F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Alman Christoph Daum. İlk etapta teknik direktör sorununu çözmeyi planlayan yönetim, oyuncu transferinde de ilk adımı Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Brezilyalı Bilica'yı alarak attı. 2 milyon euro bonservis ücreti ödenecek Bilica'nın Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta 3 yıllık resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

İSTANBUL YOLCULARI GELİYOR

Yerli oyuncu transferinde ise Kayserisporlu Mehmet Topuz, Ankarasporlu Özer Hurmacı, G.Antepsporlu Bekir İrtegün, Manisaporlu Ufuk Ceylan ve Sezer Özürk'ün kulüpleriyle yapılan görüşmeler olumlu geçiyor. Anlaşma sağlanan oyuncular önümüzdeki haftadan itibaren İstanbul'a çağrılacak. Maldonado, Josico ve Lugano ile yollarını ayıran yönetim Edu'nun da sakatlığı sebebiyle mukavelesini karşılıklı olarak feshetmeyi düşünüyor. Sözleşmeleri sona eren Volkan ve Selçuk ile yönetim bugün masaya oturulup mukaveleleri yenilenecek. (Ahmet Bıyıklı/Yeni Şafak)