BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cindoruka var da Şenere yok mu?

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan eski yoldan sapan dava arkadaşlarına nasıl davradı? Dördüncü adama ne oldu?

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankaya'ya çıkmasının ardından AKP'yi en çok eleştirenlerden biri de Hüsamettin Cindoruk'tu... Ancak bu eleştitriler, 'Süvari' koltuğuna oturan Cindoruk'a küslük yaratmadı. Cumhurbakanı Gül de Başbakan Erdopan da DP Genel Başkanı seçilen Cindoruk'a tebrik mesajı gönderdi.

ŞENER'İ PAS GEÇTİLER

Fakat iki dava arkadaşı, söz konusu eski yol arkadaşları olunca aynı hoşgörüyü göstermedi... AKP'den istifa ederek kendi partisini kuran Abdüllatif Şener'i aramadılar bile... Ne Gül ne de Erdoğan, AKP'nin kendilerinden sonraki dördüncü adamı olan Şener'e kutlama mesajı gönderdi..

CİNDORUK KÖŞK'E ÇIKACAK

Cumhurbaşkanı Gül, başarılar dilediği Cindoruk'un kendisini ziyaret talebine de olumlu yanıt verdi. Cindoruk, önümüzdeki günlerde Köşk'e çıkarak Gül'ü ziyaret edecek. DP'nin yeni lideri, Gül'ün cumhurbaşkanı seçildiği süreçte, '367' kararına destek vermişti. Cindoruk, parti başkanı olduktan sonraki açıklamalarında da 'Gül'ün hala kendini cumhurbaşkanı olarak kabul ettiremediğini, bu yüzden Köşk'e sanatçıları vs. davet ettiğini' söylemişti.