BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Milyonerlerin yeni tatil cenneti

İngiliz gazetesi son yıllarda parasız turistin uğrak yeri olan Antalya'nın artık 'milyoner cenneti' olduğunu yazdı...

Abone ol

Son yıllarda özellikle ucuzcu Rus turistlerin akınına uğrayan, turizm kalitesinin hızla kan kaybettiği Antalya'daki büyük değişim, İngiliz medyasının gözünden kaçmadı...

YENİ DUBAİ ANTALYA OLUYOR

The Observer gazetesi, pazar günleri yayımlanan seyahat ekinde Türkiye’nin en önemli turizm cazibe merkezlerinden Antalya’daki dönüşüme geniş yer ayırdı ve Antalya’nın, dünyanın “yeni Dubaisi” durumuna geldiğini ve “milyonerler cenneti” görünümüne kavuştuğunu yazdı.

BİRKAÇ YILDA LÜKS OTEL CENNETİ OLDU

Türkiye kıyılarının daha önce ucuz paket tatillerle tanındığını belirten gazete, “Ancak geçen birkaç yılda yapılan süper lüks otellerle bu kıyılar bir milyonerler cennetine dönüştü. 6 yıldızlı, dev ve aynı zamanda da gösterişli oteller birbiri ardına açıldı” ifadesini kullandı.

İNGİLİZ GAZETESİ HANGİ LÜKS OTELLERİ ÖVDÜ?

[PAGE]

  


Observer, okurları için bu otellerden örnekler de sıraladı ve bu oteller hakkında bilgi verdi.
“Adam and Eve” adlı oteli “dünyanın en çekici oteli” olarak niteleyen gazete, Rixos Premium Oteli’nin de Avrupa’nın ilk 7 yıldızlı oteli olduğunu yazdı. Haberde, Kremlin Palace, Marmara Antalya ve Hillside Su da süper lüks oteller arasında sayıldı.
Gazete, aynı ekte Mardan Palace Antalya Oteli’nin açılışına da geniş yer verdi. “Keyif Kubbesi’nin altına hoş geldiniz” başlığını kullanan gazete, 1 milyar sterlin harcanarak yaptırılan otelin açılışında konukların gördükleri ihtişam karşısında gözlerine inanamadığını yazdı.