BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Cem Yılmaz bu kez Arif olmayacak!

Yeni filmi Yahşi Batı'nın çekimleri Temmuz ayında başlıyor. Ancak bu kez GORA ve AROG'da olduğu gibi Arif olmayacak. Yılmaz bambaşka bir karaktere bürünecek.

Abone ol

Aralık ayında gösterime giren 'A.R.O.G' isimli filmiyle 3 milyon 702 bin 640 izleyiciyi sinemaya çeken Cem Yılmaz, bu kez arayı çok açmadan yeni filminin hazırlıklarına başladı. Yılmaz, senaryosunu bitirmek üzere olduğu 'Yahşi Batı' adlı filminin çekimlerine Temmuz ayında başlayacak.

'Hokkabaz' ve 'A.R.O.G' filmlerinde yönetmen koltuğunu Ali Taner Baltacı'yla paylaşan ünlü komedyen, 'Yahşi Batı'yı da yine Baltacı'yla birlikte yönetecek.

'Yahşi Batı' için mekan arayışlarına devam ettiklerini söyleyen Baltacı, bu kez İstanbul içinde set kurmayı hedeflediklerini anlatıyor.

WESTERN KASABASI İNŞAA EDİLECEK

Baltacı, komedi-western tarzındaki filmde 'Amerikan western'lerinden aşina olduğumuz görüntülerin hakim olacağını, filmin western klişelerini ti'ye alacağını da söylüyor.

'A.R.O.G' ve 'G.O.R.A'da olduğu gibi geniş bir arazi üzerine set kuracaklarını belirten ünlü yönetmen, 'Yahşi Batı' için belirlenecek mekanda büyük bir 'Western Kasabası' inşa edeceklerini de anlatıyor. Sanat grubunun büyük bir titizlikle çalıştığı filmde, kullanılacak kostümler de yine her oyuncuya özel olarak dikilecek.

BU KEZ ARİF OLMAYACAK

Filmin senaryosunu kaleme alan Cem Yılmaz da bu kez 'Arif' karakterinden tamamen kurtularak bambaşka bir tipleme çizecek. Yılmaz, bu filmde yanına adını şimdilik sır gibi sakladığı bir partner alacak ve iki kahramanın komedisini anlatacak. Yaz aylarında çekilecek olan film, 2010 yılının ilk aylarında vizyona yetiştirilecek