BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.401,14
HABER /  SPOR

Aragones diş gösterdi

Disiplini ile dikkat çeken İspanyol hocanın, gazabından futbolcuların babası da nasiplendi.

Abone ol Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Samandıra Tesisleri’ne gelen başta Colin Kazım’ın babası Rodney Richards olmak üzere tüm oyuncu akrabalarını kapı dışarı etti.

Disiplini ile dikkat çeken ve basına getirdiği yasaklar nedeniyle eleştiri alan İspanyol hocanın, Samandıra Tesisleri’nde 15 dakikadan fazla kalan baba Kazım’ı tesislerden gönderdiği ve tüm ziyaretlere 15 dakika kısıtlaması getirdiği öğrenildi.

Kulüp Basın Sorumlusu Mehmet Çatay’ın ifadelerine göre Aragones, disiplin uygulaması ve kısıtlamalarını sadece gazetecilere değil, futbolcu yakınlarına da yapıyor. Takımdaki oyuncuları ziyarete gelen ve antrenmanları izlemek isteyen futbolcu yakınları Aragones’in bu uygulamasından nasibini alıyor ve tesisleri kısa süre sonra terketmek zorunda kalıyor.

Oyundan alındığı için Hacettepe deplasmanında Aragones’i alkışlayarak protesto eden sonra da bu hareketinin yanlış anlaşıldığını açıklayan Colin Kazım’ın babası dahil hiçbir ziyaretçi, Samandıra Tesisleri’nde eskiden olduğu gibi uzun süreli kalamıyor ve futbolcularla istedikleri mekanda birlikte olamıyor.