BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.436,36
HABER /  GÜNCEL

Araçtan sıçrayan yangın gecekondu yaktı

Sultangazi'de park halinde duran araçta başlayan yangın gecekonduya sıçrayınca mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadı

Abone ol

Sultangazi’de park halindeki bir otomobilde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Otomobili tamamen saran alevler, bitişikteki gecekonduya da sıçradı. İtfaiyenin söndürdüğü yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken gecekonduda maddi hasar meydana geldi.

Polis, kundaklama ihtimaline karşı inceleme başlattı.Zübeyde Hanım Mahallesi 1463 Sokak’ta park halindeki bir otomobilde saat 02.00 sıralarında yangın çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüdü. Otomobili tamamen saran alevler, bitişikteki tek katlı gecekonduya da sıçradı.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.Yangın, Saltangazi, Gaziosmanpaşa ve Alibeyköy itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yaklaşık yarım saatte kontrol altına alındı.

Yangında otomobil tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Gecekondu da ise maddi hasar meydana geldi. Polis, kundaklama ihtimaline karşı yangınla ilgili soruşturma başlattı.