BIST 10.282
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.403,02
HABER /  GÜNCEL

Aracını denize süren baba tutuklandı

Kireçburnu’nda, eşiyle tartışınca ailesinin bulunduğu aracı denize süren ve oğlunun ölümüne neden olan baba tutuklandı.

Abone ol

Kireçburnu’nda, boşanma dilekçesini geri almasını istediği eşi ile tartışınca aile üyelerinin içinde bulunduğu otomobili denize süren Ayhan Sarıhasan (49), olayda oğlunun öldüğünü polislerden öğrendi.

Yoğun bakımda iki gün kalan Ayhan Sarıhasan, daha sonra alındığı dahiliye servisinde 3 gün tedavi gördü. Ayhan Sarıhasan, polislere “Ailem neden gelmiyor” diye sordu. Polisler, Ayhan Sarıhasan'a oğlunun olayda can verdiğini söyledi.

Ayhan Sarıhasan bugün taburcu oldu. Poliste ve savcılıkta olayla ilgili bir şey hatırlamadığını söylediği belirlenen Ayhan Sarıhasan, Sarıyer Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı. Adliye çıkışı habercilerin “Söylemek istediğiniz bir şey var mı?” sorusuna, “Bir şey söylersem, dünyan kayar”dedi. Ayhan Sarıhasan, cezaevine konuldu.

Kireçburnu’nda 5 gün önce meydana gelen olayda, bir otomobil kiralama şirketinde çalışan Ayhan Sarıhasan, barışmak istemeyen eşi ile tartışmış, daha sonra da çocuklarının da içerisinde bulunduğu otomobil denize sürmüştü. Otomobilin arka koltuklarında oturan Ayhan Sarıhasan'ın eşi Aylin Sarıhasan ile kızı İlknur Sena araçtan çıkmayı başardı. Ön koltukta oturan baba-oğul ise yakındaki midye teknesi çalışanları tarafın otomobilden çıkarıldı. Ayhan Sarıhasan kurtulurken, hastaneye kaldırılan oğlu Osman Suat hayatını kaybetti.