BIST 9.525
DOLAR 32,65
EURO 34,88
ALTIN 2.511,93
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

AÖF sinav sonuclari 25 - 26 kasım güz dönemi sorgu ekranı

AÖF sinav sonuclari anadolu universitesi sorgu ekrani. 25 - 26 Kasım tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonucu açıklandığı andan itibaren anadolu üniversitesi otomasyonu ve internethaber'de.

Abone ol

Binlerce öğrencinin merakla beklediği AÖF sınav sonucu her an açıklanabilir. Güz dönemi sınav sonucunu merak eden adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. Peki AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

25- 26 Kasım tarihleri arasında yapılan AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. AÖF 2017 güz dönemi sınav sonuçlarının bir hafta içinde açıklanması bekleniyor. AÖF SINAV SONUCU NEREDEN ÖĞRENİLECEK? Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına AnadoluM eKampüs Sisteminden erişim sağlanıyor. Anadolu Üniversitesinin öğrenci otomasyon adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz. 25-26 Kasım'da yapılan AÖF vize sınavlarının soruları ve cevapları ise henüz yayınlanmadı. Soru ve cevapların bir hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUCU İTİRAZ Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz. MAZERET SINAVI Sınav giriş belgesinde belirtilen yer ve tarihte sınava girmeyen öğrenciler için başka bir yerde veya zamanda mazeret sınavı açılmaz. Her ne sebeple olursa olsun sınav hakkının saklı tutulması mümkün değildir.