BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,07
ALTIN 2.470,34
HABER /  GÜNCEL

Antremana davetsiz konuk!

Havada yolunu kaybeden acemi paraşütçü, antreman sahasına indi

Abone ol

Havada yolunu kaybeden acemi paraşütçü, Fethiye Stadı'nda antrenman yapan futbolcuların bulunduğu sahaya zorunlu iniş yaptı.

Ölüdeniz Hava Oyunları Festivaline hazırlanan Fethiye, kente gelen yabancı pilotlar nedeniyle renkli görüntüler yaşamaya başladı.

Rengarenk paraşütlerle Ölüdeniz semalarını renklendiren pilotlar, yaptıkları hatalarla da dikkat çekiyor. Sık sık yaptıkları kazalarla gündeme gelen yabacı pilotlardan biri ilginç bir atlayış yaptı.

Fethiye'ye 15 kilometre mesafedeki Ölüdeniz beldesinde bulunan Babadağ'dan yamaç paraşütü yapmak için atlayan Çekoslovakya uyruklu Chekin Schapnell (31) isimli pilot, çevreye yabancı olduğu için havada yolunu kaybetti.

Ölüdeniz'e uçacağı sırada Fethiye istikametine yönlenen pilot, biranda kendini şehir merkezinin üzerinde buldu. Şehir merkezinde inecek yer bulamayan Chekin Schapnell, Fethiyespor'un antrenman yaptığı Fethiye Stadyumu'nu gözüne kestirdi.

Futbolcuların antrenman yaptığı bir sırada stadın üzerinde uçarak iniş için kendine yer beğenen pilot, yaptığı son hamle ile futbolcuların üzerine inmekten kurtuldu. Yan tarafta bulunan boş sahaya inen pilot, hiç bir şey olmamış gibi paraşütünü topladı ve stattan ayrıldı.

Statta antrenman yapan sporcular olayın farkına bile varmazken, teknik ekip bir süre havada yakın mesafede uçan paraşütü izledi. Paraşütçünün yan sahaya inmesi ile rahatlayan ekip, antrenmana devam etti.