BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL

Antalya'yı kahreden Karabük skoru!

Antalyaspor Süper Lig'in 33. haftasının açılış karşılaşmasında sahasında Karabükspor'a boyun eğdi...

Abone ol
33. haftanın açılış maçında Medikal Park Antalyaspor ile Kardemir Karabükspor karşılaşırken, sahadan gülerek ayrılan 2-1'lik skorla Kardemir Karabükspor oldu. Karşılaşma sonrası konuşan 
Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, rakibin 1,5 atağından 2 gol yediklerini söyledi.

Antalya'da oynanan maç futbolseverler fazla bir ilgi göstermezken, ev sahibi ekip maça adeta golle başladı. Henüz 1. dakika dolmadan Necati Ateş Karabükspor ağlarını havalandırırken, ilk yarı da 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda Kardemir Karabükspor oyunda etkili olan taraftı. Konuk ekip maçta dakikalar 68 ve 86'yı gösterdiğinde Coelho ile 2 gol buldu ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.
Bu sonucun ardından Medikal Park Antalyaspor 39 puanda kalırken, Kardemir Karabükspor puanını 44'e yükseltti.

"1,5 ATAKTA 2 GOL YEDİK"

Sp
or Toto Süper Lig'de sahasında Karabükspor'a 2-1 yenilen Medical Park Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Rakibin 1,5 atağından 2 gol yedik" dedi.

Özdilek, maçtan sonra yaptığı açıklamada, futbolda bazen oyunun karşılığının puan olarak kendini göstermediğini belirterek, Karabükspor'u kutladı. 
"Rakibin 1,5 atağında 2 gol yedik" diyen Özdilek, şöyle konuştu:

"Fazla pozisyonları yoktu. Duran toptan buldukları gol rakibin direncini artırdı. Futbol skor oyunudur. Golü erken bulduk. İkinci golü atamadık. İkinci golü atamamak her zaman risktir. Dolayısıyla atamadık. Rakibi tebrik ediyoruz."

İLDİZ ALINAN ÜÇ PUANDAN MUTLU

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise her iki takımın ligdeki durumunın belirlenmesi açısından stratejik bir maç oynadıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Kazanmak istiyorduk. Kazanamasak da kaybetmek istemiyorduk. Oyuna gol yiyerek başladık. İyi konsantre olamadık. İlk 45 dakikada kendi karakterimiz sahada yoktu. İkinci yarı tam istediğimiz oyun olmasa da 3 puan aldığımız için mutluyum. Antalyaspor'a başarılar dilerim. Dyago sakattı. Sakatlıktan kurtulduğunda zaman zaman oynattık. Bu maçta da oynadı ve golleri attı."

Medical Park Antalyasporlu oyuncu İbrahim Dağaşan ise henüz başında 1-0 öne geçtikleri maçın sonunu iyi getiremediklerini belirterek, yenilgi nedeniyle üzgün olduklarını ifade etti.
İbrahim ayrıca, gelecek hafta Ankaragücü ile yapacakları maçı kazanarak, bugünkü yenilgiyi telafi edeceklerine inandığını söyledi.

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ ANLARI
HABERİN DEVAMINDA... [PAGE]İLK YARIDAN DAKİKALAR

1. dakikada Antalyaspor'un santra atışından sonra geliştirdiği ilk atakta topu içeri doğru ortalayan Uğur'un topunu kontrol eden Necati'nin vuruşu ağlarla buluştu. 1-0

6. dakikada Karabükspor'un geliştirdiği atakta arka direkte topu kontrol eden Cernart'ın pasında topla buluşan İlhan Parlak'ın sert vuruşu farklı bir şekilde auta çıktı.

18. dakikada, karambolde topla buluşan Kerem, ceza alanı içinde olan Necati'ye gönderdi. Necati'nin şık vuruşunda top kaleci Tomiç'te kaldı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

50. dakikada MP Antalyaspor’un Tita ile geliştirdiği atakta içeri doğru ortaladığı topu gelişine vuran Necati’nin vuruşu filelerle buluşurken orta hakem Hüseyin Sabancı golü ofsayt gerekçesiyle geçerli saymadı.

60.dakikada Keram Seras’ın ortasına sağ çaprazda topla buluşan Tita’nın sert vuruşu kaleci Tomiç’in ellerinden dönerek oyun alanına döndü.

68. dakikada Karabükspor’un Dyago Coelho’nun serbest vuruşunda MP Antalyaspor’un defansın arasından geçen top karambolde filelerle buluştu. 1 - 1

75. dakikada Karabükspor’da orta sahadan topu alarak sürükleyen İlhan’un uzaktan sert vuruşu kaleci Sammy’nin ellerinin arasından kaçarak ağlara gitmek üzereyken ikinci hamleyle mutlak golü engelledi.

76. dakikada Karabükspor’un kullandığı korner atışında arka direkte kendini unutturan Dyago’nun kafa vuruşunu kaleci Sammy son anda çelmeyi başardı.

87. dakikada Karabükspor’da Aydın’ın arapasında topla buluşan Dyago’nun yerden plase vuruşu ağlarla buluştu. 1 - 2

Karşılaşmada başka önemli pozisyon olmayınca Karabükspor, Antalya’dan 3 puanla dönmesini bildi.

MP Antalyaspor: 1-2 :Karabükspo

Stat: Mardan Antalya
Hakemler: Hüseyin Sabancı , Orkun Aktaş , Serkan Akarca

Medical Park Antalyaspor: Sammy 3 , Sedat 3, Deniz 5, Ali Turan 5, Yenal 4 , Ali Zitouni 4 (Dk.74 Kenan 4), Uğur 5 (Dk.74 Veysel 3) , Kerem 4 (Dk.86 Mehmet ?), İbrahim 4, Tita 6, Necati 7
K. Karabükspor: Tomiç 5, Cernat 6 (Dk.82 Merter 3), Kerim 4, Deumi 4, Birol 4 (Dk.54 Dyago 8), İlhan 5, Seriç 5, Muhammet 4, Hakan 5, Angelov 5 (Dk. 46 Aydın 6), Ragued 4

Gol: Dk.1 Necati Ateş (MP Antalyaspor), Dk.68, Dk.87 Dyago (Karabükspor)
Sarı Kart: D. 56 Uğur, Dk. 88 Deniz (MP Antalyaspor), Dk.22 Birol, Dk.81 Seriç, Dk.89 Hakan (Karabükspor)