BIST 10.101
DOLAR 32,26
EURO 34,85
ALTIN 2.433,49
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Gazili öğrencilerden muhteşem veda!

Gazi Meslek Yüksekokulu'nda eğitimlerini tamamlayan öğrenciler diplomalarını aldı!

Abone ol
Gazi Meslek Yüksekoku'nda mezuniyet heyecanı! 2010-2011 eğitim ve öğretim yılını tamamlayarak mezun olan öğrenciler, Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'nde düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı ve renkli görüntülerin yaşandığı törenlerde öğrenciler, Grup Tekila'nın şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Gazi Üniversitesi'ni mezuniyet heyecanı sardı! Bugün ilk olarak Gazi Meslek Yüksekokulu ve Atatürk Meslek Yüksekokulu öğrencileri kep atarken, düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Gazi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş, öğrencilerin 2 yıllık eğitim hayatının yoğun bir eğitim döneminin ardından sona erdiğini ifade ederek mezun öğrencilerin kazanmış oldukları niteliklerle, profesyonel yaşama rahatlıkla adım atabileceklerini söyledi. Özerbaş'ın ardından konuşan Atatürk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Enver Aydoğan, üniversite olarak Çubuk’u Gazi ve Atatürk MYO’nun temsil ettiğini ifade etti. 2 yıl içerisinde öğrencilerine anne ve baba gözüyle baktıklarının altını çizen Aydoğan, öğrencileri onur ve haysiyetle okuldan gönderdiklerini kaydetti. 

OKUL BİRİNCİLERİNE PLAKET

Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duran Altıparmak, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Baki Erdoğan, Ticaret ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Aypek, Gazi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş, Atatürk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Enver Aydoğan, Ostim MYO Müdürü Doç. Dr. Behçet Gülenç, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Gazi MYO Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sezai Türk ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Haldun İpek, öğretim görevlileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende yapılan konuşkaların ardından okul birincilerine plaketleri dağıtıldı.

Atatürk MYO’yu birincilikle bitiren Murat Kutlu, 2 yıl boyunca kendisine emeği geçen öğretmenlere teşekkürlerini sunduğunu dile getirirken, Gazi MYO birincisi Filiz Ünal’da, okulu birincilikle bitirmenin mutluluğunu yaşadığını anlattı. 

GAZİ'DEN 10 BİN YENİ MEZUN

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Duran Altıparmak yapmış olduğu konuşmada, bu sene 500’e yakın meslek yüksekokulu öğrencisini mezun ettiklerini söyledi. 

Gazi Üniversitesi’nin bu sene genel olarak 10 binin üzerinde öğrenci mezun ettiğini açıklayan Prof. Dr. Duran Altıparmak, Gazi üniversitesi’nin bünyesinde faaliyet gösteren meslek yüksekokullarının temel amacının endüstri hayatına eleman yetiştirmek oluğunu bildirdi. 1983-84 yılları arasında Türkiye genelinde 50 tane meslek yüksekokulunun bulunduğunu; ancak şu anda bu sayının büyük bir derecede artış gösterdiğini sözlerine ekledi.  

Programın sonunda filama devir teslimi yapıldı. Atatürk MYO birincisi Murat Kutlu, Elektronik bölümü birincisi Mehmet Arıkan’a filama teslim ederken, Gazi MYO birincisi Filiz Ünal’da, Basım ve Yayım Teknolojileri bölümü birincisi Merve Demir’e filamayı devretti. Gazi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş ile Atatürk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Enver Aydoğan, kendi meslek yüksekokullarında bölümlerini birincilikle bitiren öğrencilere plaket ve başarı belgesi takdim ettiler. Grup Tekilla’nın sahnedeki gösterisinin ardından program sona erdi.