BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya'da trafiğe kapalı yolda dansözlü drift yaptılar

ANTALYA'da 51 kişilik kızlı erkekli grup trafiğe kapalı yolda parti düzenledi. Partide aracı bulunanlar drift yaparken, açılan yüksek sesli müzik eşliğinde de dansöz oynatıldı. Bölgeye gelen polis ekipleri 51 kişiyi gözaltına alarak cezai işlem uyguladı.

Abone ol

Antalya Kepez ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde gece yarısı trafiğe kapalı alanda yapılan parti polisi alarma geçirdi. Cep telefonlarındaki haberleşme uygulamaları üzerinden parti yapmak için anlaşan 51 kişilik kızlı-erkekli grup, saat 22.00 sıralarında buluştu. Otomobilleriyle gelenler drift yaptı. Daha sonra otomobillerin çevresinde toplanan kalabalık, yüksek sesle müzik açıp dansöz oynattı. Alkol alan grup, ardından da doğum günü pastası kesti.

Bu sırada devriye gezen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Müdürlüğü'ne bağlı sivil radar ekibi, bölgede otomobil ile drift yapan gençler olduğunu Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Kısa sürede bölgeyi kuşatan polis ekipleri, gruba baskın düzenledi.

Baskın sonrası sosyal mesafe kuralına uyuldu

Polis, kaçmak isteyen ve polise mukavemette bulunan bir sürücüyü, otomobilin lastiğine ateş ederek durdurdu. Çevreleri kuşatılan ve kaçamayan gençler, cadde ortasında 2'şer metre aralıklarla dizildi. Kızlı erkekli gruba, kimlik kontrolü yapıldı.

51 kişiye para cezası kesildi

Koronavirüs salgını nedeniyle gençleri uyaran polis, ismiyle tek tek çağırdığı 51 kişiye Kabahatler Kanunu'na göre 392'şer lira para cezası kesti. Gençler, bölgeden otomobilleriyle ayrıldı.