BIST 10.244
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.392,25
HABER /  GÜNCEL

Antalya'da rezil görüntüler

Bir öğretim görevlisi tarafından ele geçirilen ve Hayvan Dostları Derneği’ne verilen görüntüler, köpek dövüşü vahşetini gözler önüne serdi.

Abone ol

Görüntülerde iki köpek, birbirine saldırmaları için kışkırtılırken, izleyenler ise bu görüntüleri cep telefonları ile saniye saniye kaydediyor.

Antalya’da bir öğretim görevlisi tarafından ele geçirilen ve Hayvan Dostları Derneği’ne verilen ‘köpek dövüşü’ görüntüleri, tepki çekti.

"HADİ OĞLUM" TEZAHÜRATLARI

Görüntülerde zaman zaman birbirlerinden ayrılan köpeklerin kışkırtılarak yeniden saldırmalarının sağlandığı görüldü. Kışkırtmalara zaman zaman ‘Hadi oğlum’, şeklinde tezahüratlar da eşlik etti. Adeta bir ölüm kalım savaşına dönüşen dövüş, köpeklerden birinin artık yerden kalkamaz olduğu anda sona erdi.

Bu vahşetin yaşanmasına neden olanların cezalandırılması için Hayvan Dostları Derneği Antalya Şube Başkanı Jale Ünsal, Cumhuriyet Savcılığa suç duyurusunda bulunmak için gittiğini ancak savcılığın kendisini Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne yönlendirildiği belirtti. Elindeki delillerle birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne de başvuracağını belirten Ünsal, bu vahşetin durdurulması için yardım isteyeceğini kaydetti.