BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.498,24
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Antalya Kepez'e yeni hastane

Antalya'nın Kepez ilçesinde yapımı devam eden 300 yataklı hastane için çalışmalar hızlandırıldı.

Abone ol

Antalya'nın Kepez ilçesinde yapımı devam eden 300 yataklı hastane kısa sürede bitirilerek hizmete açılacak.

AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile birlikte Sütçüler Mahallesi'ni ziyaret etti.

Mahalle Muhtarı Arif Tekin?le görüşen Arıcı ve Tütüncü, 300 yataklı hastanenin en kısa zamanda bitirileceğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan hastanenin Sütçüler'i Kepez'in sağlık merkezi haline getireceğini ifade eden Tütüncü, 2010 yılı yatırım programına alınan hastanenin proje ihalesinin yapıldığı bilgisini verdi.
Göreve geldiği ilk günden beri bölgenin hastane ihtiyacının farkında olduğunu kaydeden Tütüncü, "Hastane bu bölgeye çok büyük hareket getirecek. Yaklaşık 7 mahalle çok ciddi manada hizmet alacak ve artık hastalarını Muratpaşa'da bulunan hastanelere taşımak zorunda kalmayacak. Yürüyüş mesafesinde sağlık hizmeti alacaklar. Böyle bir tesis yapılması çok yararlı olacak." dedi.

Abdurrahman Arıcı da, "Sütçüler'deki hastane alanına semt polikliniği açmaya gönlümüz razı olmadı. Bu bölgede 70 bin insanımız var. İnsanlarımız yürüme mesafesinde hastaneye ulaşabilmeli ve hizmeti en iyi şekilde görmeliler. Eğitim hastanesi için benim başından beri gönlümden geçen yer Kepez bölgesiydi. Bu işler çabalamadan, emek göstermeden olmuyor" diye konuştu.