BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,72
ALTIN 2.385,57
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Sopalarla üniversiteye gireceklerdi

Marmara Üniversitesi'ne sopalarla girmeye çalışan üç öğrencinin gözaltına alındığı bildirildi.

Abone ol

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde 2 öğrencinin yaralandığı kavga sonrası üniversiteye sopa ile girmeye çalışan 3 öğrenci gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde Nişantaşı'nda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi kantininde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Taş ve sopaların kullandığı kavgada 2 öğrenci başlarından yaralandı. Kavga haberinin alınmasıyla birlikte çok sayıda polis fakülteye sevk edildi. Yaralı bir öğrenci arkadaşları tarafından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Başka bir yaralı öğrenci için de olay yerine ambülans geldi. Sağlık görevlileri, ilk müdahalenin ardından yaralı öğrenciyi hastaneye kaldırdı.

Bu arada, kavgayı haber alan bir grup öğrenci ise iletişim fakültesi kampüsüne girmek istedi. Üzerlerini aratmak istemeyen öğrenciler kapıya yöneldi. Polisin müdahale ettiği öğrencilerden bazıları içeri girmeyi başarırken, 2 öğrenci de gözaltına alındı. Öğrencilerin üzerlerinde yapılan aramada, 2 adet keser sapı çıktı. Kantin önünde de bir grup öğrenci gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar emniyete götürüldü.