BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Otobüs durağında katliam

Kozyatağı otobüs durağında ortalık kana bulandı. Otomobil işe gitmek için durakta bekleyen yolcuların arasına daldı.

Abone ol

Kozyatağı'nda aşırı hız yapan lüks otomobil, minibüs durağında bekleyen yolculara çarptı. Hızını alamayan otomobil bir minibüse çarparak takla attı. İlk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza E-5 Karayolu Kozyatağı Mevkii Ankara İstikameti'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre saat 10.30 sıralarında Tufan Yıldırım yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak, üst geçit altında minibüs bekleyenlerin arasına daldı.

MİNİBÜS BEKLEYENLERE DALDI

Üst geçidin ayağına çarparak takla atan otomobil daha sonra bir bir minibüse arkadan çarptı. Feci kazada sürücünün annesi Şermin Yıldırım ile Mithat Egeli ve Turunç Yumaç hayatını kaybetti, sürücü Yıldırım ile Selçuk Keleş ise yaralandı.

AŞIRI SÜRAT İDDİASI

Kaza sonrası olay yerinde büyük panik yaşandı. Yaralıların yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Daha sonra gelen sağlık ekipleri, yaralılara müdahale ederek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ölen kişilerin cesetleri ise incelemenin ardından morga kaldırıldı. Otomobilin çaptığı minibüs sürücüsü Şükrü Yılmaz, "Otomobil takla atıp üst geçidin ayağına çarptı. Daha sonra 3-4 takla atarak bize çarptı" dedi. Görgü tanıkları ise, "Aşırı süratliydi. Çarptığı kişiler durakta bekliyordu" diye konuştu.

Bu arada kazanın olduğu yerin hemen yakınında otobüs durağı bulunduğu görülürken üst geçit altındaki "Yolcu indirme bindirmek yasaktır" tabelası dikkat çekti.