BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,54
ALTIN 2.381,42
HABER /  GÜNCEL

Annesinin dostunun kafasını kesti!

Annesi, 47 yaşındaki bir adamla dost hayatı yaşıyordu... Bu gördüklerine dayanamayan 17 yaşındaki oğlu, adamı feci şekilde öldürdü!

Abone ol

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde 47 yaşındaki Osman B., dost hayatı yaşadığı 40 yaşındaki Kamile K.'nın oğlu 17 yaşındaki S.K. tarafından başı kesilerek öldürüldü. Osman B.'nin vücudunda 40 bıçak darbeside bulundu.

Olay Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde meydana geldi. Bir kereste fabrikasında işçi olarak çalışan evli ve 6 çocuk babası Osman B., geçen Cumartesi günü eve gelmeyince ailesi polise giderek şikayette bulundu. Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Osman B., için ailesi 'Kamile K. ile dost hayatı yaşıyordu. Belki onun yanındadır' diyerek ifade verdi. Bunun üzerine polis Kamile K. ve eşi 46 yaşındaki Osman K.'yı gözaltına aldı. Her ikisi de ifadelerinde Osman B.'yi görmediklerini söyledi. Bunun üzerine polis, savcılık talimatı ile çifti serbest bıraktı.

Ancak polis soruşturmayı derinleştirdi. Devreye Samsun İl Emniyet Müdürlüğü cinayet bürosu ekipleri de girdi. Samsun polisi, yeniden Osman K., eşi Kamile K., çocukları S.K. ve 18 yaşındaki Elif K.'yı gözaltına aldı. Zanlılardan Kamile K. sorgusunda suçlamaları kabul ederek, "Osman B. ile ben 2004 yılından bu yana dost hayatı yaşıyordum. Bunu eşim ve çocuklarım öğrendi. Osman B.'den kurtulmak istedim. Onu 'evde kimse yok' diyerek çağırdım. Eve geldiğinde oğlum S.K., onun kafasını kesti ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Babası Osman K. da ona yardım etti. Kafasını ve vücudunu farklı çuvallara koyarak ilçenin Dümlek Yaylası'nda taşların arasına koyduk" dedi.

Polis verilen adrese giderek cesede ulaştı. Evde yaptığı incelemede de bir yıkanmış halı ve olayda kullanılan bıçak ele geçirildi. Osman K.'nın 16 yaşındaki E.A. ile dost hayatı yaşadığı ortaya çıktı. Gözaltında bulunan zanlıların soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

"TACİZCİ ÖĞRETMENİ KÖYLÜLER YARGILADI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


9 kız öğrencisine tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan öğretmen Mehmet Ali G.'yi köylülerin "halk mahkemesi"nde yargıladığı, ortaya çıktı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre, Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Köprübaşı İlçesi'nin bir köyündeki ilköğretim okulunda görevli öğretmen Mehmet Ali G. hakkında 9 kız öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla açılan ve toplam 27 yıldan 72 yıla kadar hapis cezası istenen davanın görülmesine başlandı.

Davanın ilk duruşmasında köy muhtarı Mustafa Can, öğrenci velilerinin olayı duyması üzerine kendisine haber verdiklerini belirterek şunları söyledi:

İNANILMAZ İDDİALAR

"Olayı netleştirmek için okulda bir toplantı yaptık. Toplantıya veliler, öğrenciler ve suçlanan öğretmen katıldı. Burada öğrencilerin söyledikleri ifadeler yenilir yutulur cinsten değildi. Öğretmen bunların iftira olduğunu tekrarladı. Ama çocukların bu kadar detaylı yalan söyleyebileceklerini sanmadığımızdan öğretmenin suçlu olabileceğini düşündük."

Öğrenci velilerinden Ahmet Kumbasar ise, okulda iki yeğeninin okuduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu olayın ortaya çıkmasından sonra öğrenci velileri olarak bir araya geldik. Okulda durumu öğretmene anlattık. Kabul etmedi. Bu sefer öğretmen tarafından cinsel istismara uğrayan öğrencileri öğretmenle yüzleştirdik. Öğrencilerin yaptıklarını anlatması üzerine öğretmen 'O zaman beni burada öldürün' diye yalvardı. Biz de kendisini jandarmaya teslim ettik. şikâyetçiyiz."

'Hepsi iftira, bana tavır aldılar'


Sanık öğretmen Mehmet Ali G. ise "Suçlamaların hiçbirisini kabul etmiyorum. Ben öğretmenlik yaptığım esnada iddia edilen öğrencilere tacizde bulunmadım. Ayrıca son yerel seçimler sırasında köy muhtarı ile aramızda anlaşmazlık oldu ve bu anlaşmazlık sebebiyle muhtar bana tavır aldı. İftiraya kurban gittim, atılı suçlamaları işlemedim. Beraatimi istiyorum" dedi.

"DERE KENARINDA KOMA HALİNDE BULUNDU"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Giresun'da kaldığı ev basılarak kaçırılan ve dere kenarında ağır yaralı olarak bulunan Zekeriya Aran'ın yaşam savaşı sürüyor. Olayla ilgili 4 kişi tutuklanırken, eşini dövenleri azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Elif Aran ise serbest bırakıldı.

Olay 23 Kasım günü Giresun'un Kapı Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi Elif Aran'la (29) boşanma davaları süren Zekeriya Aran (38), halasının kızı Gülizar Gürsoy'un evinde kalmaya başladı. İddialara göre olay gecesi Elif Aran, eşiyle konuşmak için Gülizar Gürsoy'un evine geldi. Çift bir süre sonra tartışmaya başlayınca Elif Aran, halası Hatice Karaahmetoğlu'nu eve çağırdı. Hala Karaahmetoğlu, bunun üzerine beraberindeki yaklaşık 10 kişiyle Gülizar Gürsoy'un evine geldi. Eve giren birkaç kişi Zekeriya Aran'ı döverek evden çıkardı ve bir araca bindirerek uzaklaştı. Zekeriya Aran'ın ailesi de bunun üzerine polise başvurarak kaçırıldığını bildirdi.

DERE KENARINDA KOMA HALİNDE BULUNDU

Aynı gece saat 02.30 sıralarında polisi arayan bir kişi, Boztekke Deresi kenarında bir ceset bulunduğu ihbarını yaptı. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri ağır yaralı halde buldukları kişiyi hastaneye kaldırdı. Yapılan incelemede şahsın birkaç saat önce ailesi tarafından kaçırıldığı ihbarında bulunulan Zekeriya Aran olduğu tespit edildi. Vücudunun bir çok yerinde kırıklar olan Zekeriya Aran koma halinde Prof.Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne getirilerek Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı.

EŞİ OLAYDAN SONRA KAÇTI

Olaydan sonra gözaltına alınan Ahmet Aydoğdu (23), Soner Naldemircioğlu (22), İbrahim Küre (24) ve Ahmet Küre (23), sorgularının ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Hatice Karaahmetoğlu ise sorgusunun ardından serbest bırakıldı.



Zekeriya Aran'ın, olayın ardından kayıplara karışan 5 yıllık eşi Elif Aran ise birkaç gün önce Giresun'da gözaltına alındı. Olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla arandığı belirtilen Elif Aran, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Pazarlamacılık yapan 1 çocuk babası Zekeriya Aran ise olayın ardından girdiği komadan çıkamadı. Beyin Cerrahisi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi süren Zekeriya Aran'ın ağabeyi Bahri Aran, "Hukuki mücadelemiz sürecek. Eşi ve halası azmettirici ama serbestler. Soruşturmanın eksik yürütüldüğünü düşünüyorum. Ama adalete güveniyorum. Elif Aran ayrılmak istemiyordu. Ayrıca boşanma sürecinde yaşanan kıskançlığın buna neden olduğunu düşünüyorum" dedi.

"4 CANIN BEDELİ 42 BİN 500 TL"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]


Konya'da otomobiliyle arkadan çarptığı, asfalt işçilerini taşıyan İl Özel İdaresi'ne ait minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu, 4 kişinin ölümüne 5 kişinin de yaralanmasına neden olan ve tutuklu yargılanan Bartın İl Jandarma Komutanı Albay Vahdet Yıldırım, 'Taksirle ölüme ve yaralanmaya sebebiyet vermekten' 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Bu cezası 24 ay taksitle ödenmek şartıyla 42 bin 500 TL'ye çevrilen Albay Yıldırım, tahliye edildi.

Kaza, 11 Ağustos 2010 tarihinde Konya- Ankara Karayolu'ndaki Bozdağ Mevkisi'nde meydana geldi. Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay yaşındaki Vahdet Yıldırım (46) yönetimindeki 06 KGA 72 plakalı otomobil, önünde giden İl Özel İdaresi'ne ait asfalt yapım işçilerini taşıyan Seyit Kurucu yönetimindeki 42 PJ 677 minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs şarampole yuvarlandı. Kazada, minibüste bulunan 55 yaşındaki Mustafa Akca (55) ve Mehmet Ali Çiçek (42) kaza yerinde, Mevlüt Tuncer (58) ile Tahir Camcı (46) ise kaldırıldıkları hastanelerde öldü. Kazada sürücü Seyit Kurucu ve 55 yaşındaki İzzet Tuncer (55), Süleyman Döneli (49) ve Allem Kabakcı (45) da yaralandı. Albay Yıldırım kazadan yara almadan kurtulurken, kızı Gizem hafif yaralandı.

Kazanın ardından gözaltına alınan ve çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Albay Vahdet Yıldırım, Konya 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde son kez hakim karşısına çıktı. Son sözü sorulan Albay Yıldırım, "Beratımı istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti Albay Yıldırım'a, 'Taksirle ölüme ve yaralanmaya sebebiyet vermekten' 5 yıl 10 ay hapis cezası verdi. Heyet bu cezayı 24 ay taksitle ödemek şartıyla 42 bin 500 TL'ye çevirerek, Albay Vahdet Yıldırım'ın tahliyesini kararlaştırdı.