BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,98
ALTIN 2.447,22
HABER /  POLİTİKA

Emine Erdoğan'ı ağlatan oyun!

Emine Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan, Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ''Kerbela'' adlı oyunu izledi ve ağladı...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan, Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ''Kerbela'' adlı oyunu izledi. Oyunu izlerken ağlayan Erdoğan, 'Kendimi tuttum ancak sonunda dayanamadım ve ağladım' yorumunu yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Kerbela adlı oyunu izledi. Bayan Erdoğan'a oyun sırasında bazı bakan eşleri de eşlik etti. Oyundan çok etkilendiğini belirten Erdoğan, 1370 yıl önceki zulmün artık dünyamızda yaşanmamasını temenni etti.

H.Z. Ali'nin şahadetini konu alan "Kerbela" adlı oyun operadaki büyük sahnede izleyiciyle buluştu. Oyunu izlemek için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da operaya gelenler arasındaydı. Emine Erdoğan'a bazı bakan eşleri de eşlik etti. Oyun sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Emine Erdoğan ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu ve sonunda ağladığını ifade etti.

Erdoğan şunları söyledi: "1370 yıl önceki zulüm artık dünyamızda olmaması gerek. Bu tarz oyunların daha çok gösterilmesi ve insanların bunlardan ibret almasını diliyorum" dedi.

Açıklamasının ardından Emine Erdoğan kendisini bekleyen makam aracına binerek operadan ayrıldı.

İŞTE O ANLAR