BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA

Anketteki Şener sürprizi

Abdülatif Şener paylaşılamayan lider oldu. Şener'i sadece Ak Partili seçmen değil, başka bir partinin seçmeni de onu lider olarak görmek istiyor... Bakın hangi parti?

Abone ol

İNTERNETHABER

Political Research tarafından yapılan kamuoyu anketinden ilginç sonuçlar çıktı. Ankete katılanlara tüm partiler için alternatif liderler soruldu. Anketin sürprizi Abdülatif Şener oldu. Çünkü Şener hem Ak Parti, hem de Demokrat Parti seçmeninin alternatif lider adayı...

AK PARTİ'DE SÜRPRİZ İSİM

Ankete göre, R.Tayyip ERDOĞAN olmadan kurulacak bir partinin eskisi kadar yüksek oy alabilmesi imkânsız... İsmi liderlik için geçenlerin içerisinde en yüksek oranda toplumdan kabul görecek olanlar sırasıyla Abdullatif ŞENER, Köksal TOPTAN, Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, Ali BABACAN ve Bülent ARINÇ. Ama sürpriz isim hiç kuşku yok ki TOOB (Türkiye Odalar Borsalar Birliği) başkanı yapan Rifat Hisarcıklıoğlu...




BAYKAL ELEŞTİRİLİYOR AMA ALTERNATİFİ YOK

Deniz BAYKAL çok fazla eleştirilmesine rağmen CHP içersinde onun kadar oy alabilecek hiçbir lider adayı olmadığı görülmektedir. Deniz BAYKAL liderliği bıraktığı takdirde yerine gelebileceği düşünülen hiçbir “lider adayının” 22 Temmuz sonuçlarına yakın sonuçlar elde etmesi mümkün gözükmemektedir.




ABDÜLATİF ŞENER DP'Yİ DE ŞAHLANDIRIYOR

Bir sürpriz isim de DP'de ortaya çıkıyor.  Abdülatif Şener Demokrat Parti'de de potansiyel lider adayı...  Ankete göre Abdullatif ŞENER ve Sinan AYGÜN’ ün başarı eşiği sayılabilecek olan %10’luk seçim barajını aşabiliyor ve hatta dört partili mecliste iktidar ortağı bile olabililiyor. Şu anda baraja çok yakın olmasına rağmen Tansu ÇİLLER şu anda seçim barajının altında görülüyor. DEMİREL ve YILMAZ gibi isimlerin ise tekrar başarı şansları pek yok.


MHP'DE YAZICIOĞLU FARKI

Muhsin YAZICIOĞLU ve Deniz BÖLÜKBAŞI haricinde kalan isimlerin Devlet BAHÇELİ kadar oy alması zor gözükmektedir. YAZICIOĞLU daha muhafazakâr seçmenin oyunu alabilecekken, Deniz BÖLÜKBAŞI ise daha entelektüel kesimin oylarını alabilecektir.

SAADET PARTİSİ SEÇMENİ 'ERBAKAN' DEDİ



TUNCAY ÖZKAN'IN ŞANSI YOK