BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  SPOR

Ankaraspordan gidecek futbolcular

Ankaraspor'da gönderilecek futbolcular belli oldu. Teknik Direktör Aykut Kocaman verdiği raporda neler yazıyor?

Abone ol

Mavi-beyazlı ekip, Petrous, Sitku, Murat Hacıoğlu ve Volkan'ı gönderme kararı aldı.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda takımla yolları ayrılacak futbolcuları belirlemek üzere toplanan kulüp yönetimi, bugünkü toplantının ardından yabancı oyuncularından Çek Adam Petrous ve Macar İlies Sitku ile birlikte Murat Hacıoğlu ve Volkan Arslan ile sözleşmelerin karşılıklı olarak feshedilmesinin ardından yolları ayırma kararına vardı.

JEVRİÇ FIFA'YA ŞİKAYET EDİLDİ
Turkcell Süper Lig'de sezonun bitimiyle birlikte yeni sezonun kadro çalışmasına ara vermeden başlayan Ankaraspor, Karadağlı kaleci Dragoslav Jevriç'i de FIFA'ya şikayet etti.

Geçen sezon Trabzonspor'a transfer olması gündeme gelen ve disiplinsiz tavırları sonucunda kadroya alınmayan, daha sonra ise Futbol Federasyonu'nun talimatları gereğince oynatmama garantisi verilerek yerine yabancı oyuncu transfer edilen Jevriç, bu gelişmelerin ardından ortadan kaybolmuş ve kendisinden haber alınamamıştı.

Karadağlı kaleciyi FIFA'ya şikayet eden başkent ekibi yöneticileri, kendilerini zarara uğrattığını belirttikleri Jevriç için FIFA nezdinde açılan davayla birlikte fesih tazminatı olarak 750 bin avro talep edeceklerini açıkladılar.

Daha önce de Brezilyalı golcü Jaba için FIFA'da haklarında açılan davada taraf olarak bulunan mavi-beyazlı kulüp yöneticileri, bu dosyanın görüşüldüğü davada ortaya koydukları belgelerle haklı olduklarını kanıtlamış ve davayı kazanmışlardı.

Dragoslav Jevriç için FIFA nezdinde açtıkları davada da çok geçerli belgeleri ellerinde bulundurduklarının altını çizen yöneticiler, zarara uğratıldıkları için bu dosyanın görüşülmesinin ardından da kazanan taraf olacaklarından emin olduklarını ifade ettiler..