BIST 10.266
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.408,98
HABER /  GÜNCEL

Hamile karısını bıçakladı

Eşi ile tartıştı. Tartışma uzayınca öfkesine engel olamadı. Karısı bacakları ve kollarından bıçakladı...

Abone ol

AYDIN'da, mobilyacı 45 yaşındaki Osman Dölek, tartıştığı 6 aylık hamile karısı 38 yaşındaki Günnur Dölek'i kol ve bacaklarından bıçakladı.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Meşrutiyet Mahallesi, Enstitü Caddesi, 5 numarada meydana geldi. Osman Dölek ile hamile karısı Günnur Dölek arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Osman Dölek, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile karısını evlerinin koridorunda, kol ve bacaklarından yaraladı. 5 bıçak darbesiyle yaralanan Günnur Dölek, kanlar içinde yere yığılırken öfkeli koca kaçtı.

Komşularının çağırdığı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, tedaviye alındı. Günnur Dölek'in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Dölek'in ilk kocasından olan kızı Özlem, öğlen yemeğine geldiğinde annesinin üvey babası tarafından bıçaklandığını öğrencinince sinir krizi geçirdi.

Polise giderek teslim olan Osman Dölek ifadesinde, tartıştığı karısını bir anlık öfke sonucu bıçakladığını ve pişman olduğunu söyledi. Dölek'in yasal işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.