BIST 10.730
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.502,67
HABER /  GÜNCEL

Ankaranın taşına Türkün başına

Terör dağda değil, evimizde. Rezillik sadece bir tık öte. Roj TV'yi kapatamayanlar buna bir bakın...

Abone ol

İnternethaber/ Türkiye yıllardır Danimarka'da yayın yapan terör örgütü PKK'nın propaganda kanalı Roj TV'yi kapattırmaya çalışıyor. Sonuç bildiğiniz gibi... Yayın tam gaz sürüyor.

Danimarka inat edip teröre arka çıkıyor. Peki ya bu sitelere izin verenler ne yapıyor? Hangi siteler mi? Alenen PKK'nın reklamını yapan siteler... Türkiye'den herkesin bir tık ile ulaştığı rezil siteler...

 
Kanlı örgütün propaganda sitesinde
Türk askeri ve başbakanına hakaret
içeren yazılar bolca yer alıyor.

Hele bir tanesi var ki akıl alır gibi değil.

Bu site öyle gizli saklı değil, alenen PKK progandası yapıp, Ankara'daki kanlı saldırı için "oh olsun" diye manşet atıyor.

Öyle basit bir yapılanma da değil...
Tam 6 dilde yayın yapıyorlar.

Amatörlükten uzak bir profesyonel ürünü.
Resimleri, fotoğrafları ve video yayınları var.

2003 yılında başlamışlar yayına ve sunucuları ABD'nin Arizona eyaletinde. Tüm uzantı adresleri (4 adet) satın alınmış. Abdullah Öcalan ve PKK'nın resmi yayın organı gibi görünen sitede Türkiye'yi çoktan bölüp, bağımsız devletlerini kurmuşlar.

SİTEDEN BİR BÖLÜM

Aşağıdaki başlık ve metin bu terör sitesinden alınmıştır. Bu sitedeki rezilliğin sadece küçük bir bölümü.. Terör sitesinde, kanlı örgütün yaptığı tüm eylemleri gün gün yayınlanıyor.
 

Bu tür siteler sanal alemde bolca var. Türkiye'den erişimin önünde hiç bir engel yok. İsteyen istediği dakikada, evinden, işyerinden ya da bir internet kafeden PKK'nın rezilliklerinin aktarıldığı bu sitelere ulaşıyor. Gencecik beyinler bu propaganda ile zehirleniyor, Türk-Kürt kardeşliğine ağır darbe indiriliyor. 

Sitenin yayını öyle fütursuz ki Ankara Ulus'taki sivillere yönelik kanlı saldırıya övgüler diziliyor.

ANKARA'NIN TAŞINA BAK, GÖZLERİMİN YAŞINA BAK...

Terör sitesinde bu başlık atılıp, kanlı saldırının altına şunlar yazılmış; 
Yoksa siz savaşın sadece dağlarda süreceğini mi zannettiniz! Yarın fedailer ordusu dalga dalga üzerinize geldiğinde, bu kez ateşkeste yok, ne yapacaksınız? Bizce kaçacak delik aramanız boşuna, çünkü bulamayacaksınız.
Ankara’nın taşına bak….” Türküsünü söylemeye devam edin bakalım…

PAYLAŞIM SİTELERİ TERÖR EVİ

Kanlı örgütün propaganda alanlarından biri de YouTube ve LiveLeak gibi video paylaşım siteleri. Bu sitelerde PKK yazıldığında önünüze gelen videolar tam bir rezillik örneği.

Uluslararası arenada terör örgütü listesinde yer alan PKK, YouTube ve LiveLeak gibi ABD'nin en büyük paylaşım sitelerini evi gibi kullanıyor.
Türk ordusuna yönelik roket atışı videoları, bir askeri aracı havaya uçurma görüntüleri bu sitelerde hiç bir sansüre uğramadan yayınlanıyor.

Şimdiye kadar bu videoların kaldırılması yönünde bir girişim ve hareket de görülmüyor. Youtube ve Liveleak gibi sitelerin terör örgütü konusunda bilgilendirilmesi ve bu videoların yayından kaldırılmasının sağlanması bu kadar zor mu? //